+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Voorkom boetes door het laten inbouwen van een cruise controle of speedlimter.
Hier meer uitleg over crusie controle en speedlimiter, om de kleine snelheidsboetes te voorkomen.

Maatregel kabinet verlaging maximumsnelheid
Verlaging van de maximumsnelheid is een van de maatregelen die het kabinet neemt vanwege de stikstof crisis. De snelheidsverlaging is nodig om de stikstof uitstoot terug te dringen, zodat er weer ruimte ontstaat voor de bouw.

De komst van de verlaging naar een maximumsnelheid naar 100 km per uur zal voor iedere weggebruiker wennen zijn en we zullen onze snelheidsmeter nóg meer in de gaten zullen moeten houden. Door het gebruik van een cruisecontrol in jouw auto kun je meer rijcomfort krijgen. Je hoeft zelf niet meer constant op je snelheidsmeter te letten, de cruise control regelt de ingestelde snelheid.

Cruise control
Laten we het maar je persoonlijke snelheidsassistent noemen. Een cruise control is een elektronische snelheidsregelaar. Wanneer je de cruise control hebt ingeschakeld hoef je zelf niet je voet op het gaspedaal te houden, de cruise control houdt je auto steeds op dezelfde ingestelde snelheid. Dit rijdt erg ontspannen en het is veel minder vermoeiend dan het op snelheid houden van je auto. De snelheid waar je je aan wilt aanhouden, stel je zelf in

Speed Limiter
Een speed limiter is een eigenlijk niks anders dan het instellen hoe hard je auto  maximaal kan rijden, je bepaalt zelf de maximale snelheid van je auto. 

Cruise control en speed limiter
Door het gebruik van een cruise control en een speed limiter kan je altijd comfortabel rijden doordat je de te rijden snelheid vastzet. Als je ook de speed limiter instelt, dan heb je nooit een boete voor een snelheidsovertreding.

Gebruik van een cruise controle tijdens een trajectcontrole
Rijd je op een snelweg met trajectcontrole en je stelt de maximumsnelheid in, dan weet je zeker je zonder risico op een boete reist. Ook als je veel in de stad rijdt, bijvoorbeeld op een ringweg, is een cruise control ook erg handig om snelheidsovertredingen te vermijden.

Inbouwen
Wij kunnen in onze werkplaats de cruise controle of speed limiter inbouwen in jouw auto. Wij monteren cruise controles en speed limiter van het merk John Gold. John Gold heeft meer dan 800 verschillende cruise control leverbaar.

Wist je dat?
Rijden met cruise controle zelfs brandstof bespaart.
Dus én brandstof besparen én boetes voorkomen, dat wil jij toch ook?

 Wil je meer weten over de mogelijkheid van het laten inbouwen van cruise control of een speed limiter in jouw auto? Lees dan verder op de pagina Cruise Controle

 

John Gold cruise controle ingebouwd door Arendse Car Systems

 

Neem dan contact met ons of bezoek onze winkel.

Arendse Car Systems
‘t holland 49
6921 GX Duiven
Telefoon: 0316-249548
info@arendsecarsystems.nl

Share This