+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Better safe than sorry

Auto Beveiliging

Een must van de verzekering of toch wel noodzakelijk….?
Lees hier alle in’s en outs over het beveiligen je auto.

Auto beveiliging

Auto beveiliging, nuttig of noodzakelijk…
In het nieuws en de diverse social media kanalen komen we regelmatig berichten tegen over diefstal van een auto of dat er een auto inbraak heeft plaatsgevonden. Hierdoor neemt de vraag naar auto beveiliging steeds meer toe, goede preventieve maatregelen tegen diefstal zijn noodzakelijk.

Wanneer schaf je beveiliging aan voor je auto?
Om dit moment ervaren wij als inbouwspecialist dat een automobilist zich meestal pas verdiept in auto beveiliging wanneer het een eis is van de verzekeraar. Toch is het belangrijk om stil te staan hoe belangrijk je auto voor je is en wat de consequenties zijn wanneer je auto gestolen is. Pas als je auto er niet meer is, besef je hoevaak je je auto gebruikt en wat er allemaal bij komt kijken om een andere auto te regelen.

Op deze pagina willen wij, als auto alarm specialist, jou meer informatie verstrekken over autobeveiliging. Waarom is het toch wel noodzakelijk om je auto te beveiligen en welke mogelijkheden zijn er allemaal om je auto goed te beveiligen.

Gratis beveiligingscheck van je auto
Is mijn auto goed wel beveiligd ?

Wij controleren gratis en vrijblijvend de beveiliging van jouw auto. Ook controleren we dan of deze beveiliging voldoet aan de eis(en) van je autoverzekeraar. Zorg dat je verzekering polis bij de hand hebt hiervoor. 
Door onze ruime ervaring in de auto-electronica en onze klantervaringen, kunnen we je goed adviseren welk beveiligingsysteem passend is voor jouw auto. Natuurlijk kijken we naar hoe jij je auto gebruikt en welk type auto jij hebt. 

Ook als het geen eis van de verzekering is, is het zeker wenselijk om jouw voortuig van een goede autobeveiliging te voorzien. Jij wilt toch ook niet voor verrassingen komen te staan?

Aan de hand van het kenteken van jouw auto kunnen we gratis jouw auto beveiliging nakijken. Mail hiervoor je naam, telefoonnummer en je kenteken naar ons toe en wij gaan aan de slag!

Beveiligingscheck

Berichten zoals onderstaande bericht verschijnen helaas regelmating in de media. Toch maar wel je auto goed laten beveiligen?
Vraag hier nu onze gratis preventie- en beveiligingtips aan! 

Alles over auto beveiliging 

vind je hier!

Wat kunnen we voor
je doen?

Autoradio

Is je originele autoradio verouderd of voldoet hij niet meer aan je wensen? Werkt de autoradio niet meer samen met je smartphone?
Dat kunnen wij voor je oplossen!

Navigatie

Wil je zoals zovelen ook gebruikmaken van CarPlay in je auto? Of is je navigatie systeem verouderd en heeft hij een update nodig? Kom dan even langs en wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Auto beveiliging

Autodiefstal of inbraakschade is een hot item. Niets is vervelender dan in je auto willen stappen en ontdekken dat deze niet meer op zijn plek staat. Wij denken met je mee over de beste beveiliging.

Auto comfort

Mis je een comfort in je auto, zoals cruise control? Of wil je toch een achteruitrijcamera in je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Inbouw en onderhoud

Het leveren en monteren van elektronische onderdelen zoals een radio, carkit, dab-module behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Entertainment

Verhuur van DJ sets is bij ons mogelijk. Heb je een feestje en zoek je geluidsapparatuur, dan kunnen wij wat voor je betekenen.

Arendse Car Systems

Telefoon: 0316 - 249 548 

Adres

’t Holland 49
 6921 GX DUIVEN

Openingstijden:

Winkel

Maandag t/m vrijdag:
13.30 – 17.00 uur

Werkplaats

Volgens afspraak

Heb je een vraag aan ons?

Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw vraag zo goed mogelijk kunnen behandelen. 

Aanvraag via website

2 + 8 =

Share This