+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Voertuigvolgsysteem

voertuigvolgsysteem laten inbouwen door Arendse car Systems

– Professionele werkplaats
– Gemonteerd gelijkwaardige als af fabriek alarm
– Maatwerk per auto
– Meer dan 26 jaar inbouw ervaring
– Inbouw garantie
– 7 dagen per week bereikbaar in geval van storing

 

 

Onze merken voertuigvolgsystemen zijn:

– Faringwell
– Clifford
– Moving intelligence
– Allsetra

Je voertuigvolgsysteem gemonteerd door de specialist

Graag voorzien wij jouw auto van een goed voertuigvolgsysteem. Wij als specialist bieden je ruime expertise, kennis en ervaring bij het monteren van het voertuigvolgsyteem. Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van voertuigvolgsystemen in alle merken auto’s, ook in de allernieuwste modellen!

Wij monteren volgens de laatste richtlijnen van Kiwa SCM, hierdoor weet je als klant zeker dat jouw auto voertuigvolgsysteem goed en vakkundig is gemonteerd. De merken voertuigvolgsystemen die wij monteren voldoen aan de eisen van Kiwa Scm en zijn dan ook voorzien van een goedkeuringsnummer.
Doordat wij jaarlijkse trainingen volgen bij Kiwa Scm, op de hoogte zijn van allernieuwste ontwikkelingen en vakkundigheid en perfectie hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij een meerwaarde ten op zichte van inbouwers die niet beschikken over een professionele werkplaats en voor de snelle, standaard oplossingen gaan.

Track en Trace
De naam track en trace was de oude benaming voor wat we nu voertuigvolgsysteem noemen. De voertuigvolgsystemen van nu kunnen veel meer dan alleen maar je voertuig volgen oftewel “track en traceren”. De functie jamming is er bijgekomen. Wil je alleen een track en trace in je auto, dan kan je beter kiezen om een rittenregistratie in te laten bouwen. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklasse.

 

Voertuigvolgsysteem met jamming detectie? 
Een voertuigvolgsysteem voorzien van jamming detectie schakelt, wanneer er jamming wordt waargenomen, automatisch een blokkeer conditie in. Deze blokkering voorkomt dat het voertuig opnieuw gestart kan worden.
Jamming detectie is dus een aanvulling op de bestaande specifieke voertuigvolgsystemen.

 

 

De werking van een

voertuigvolgsysteem

Voertuigvolgsysteem
Een voertuigvolgsysteem is een module ingebouwd in je auto. Je kunt dan ten alle tijden live zien waar de auto zich bevindt. Dit is de track en trace functie maar om te voldoen aan de eisen  om je voertuig goed te beveiligen zijn er functie en eigen bij gekomen. Dit is de anti jamming functie. Wanneer de auto gesloten wordt en de eigenaar meld dit bij de meldkamer dan wordt de anti jamming functie geactiveerd. Wanneer de auto uitgeschakeld wordt kan deze niet meer gestart worden.

Een voertuigvolgsysteem kan worden gebruikt om je voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen. Maar afhankelijk van het abonnement en bijbehorende software kan een voertuigvolgsysteem ook gebruikt worden voor rittenregistratie en rijstijlanalyse.
Bij een voertuigvolgsysteem is het altijd noodzakelijk om een abonnement af te sluiten bij de leverancier van het voertuigvolgsysteem.

De merken voertuigvolgsysteem die wij inbouwen: 

– Moving intelligence
– Faringwell
– Clifford / Vodafone automotive

De voordelen van een voertuigvolgsysteem

  • één systeem voor zowel beveiliging- als wagenparkbeheer
  • Keurmerk ritregistratie
  • Eenvoudig via app je auto te volgen
  • 3d g-forse sensor voor rijstijlanalyse, crashdetectie en eCall
  • Kiwa SCM te certificeren

 

 

 

 

Moving intelligence, de Mi50
De Mi50 is een voertuigvolgsysteem en in combinatie met de miblock een SCM gecertificeerd voertuigvolgsysteem. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.

Met de Mi50 en MiBlock voldoet u aan alle gestelde officiële eisen, automatische meldingen bij verplaatsing van het voertuig/object zonder dat het contact aan is en automatische blokkade in het geval van jamming detectie. 

Een voertuigvolgsysteem voorzien van jamming detectie schakelt, wanneer er jamming wordt waargenomen, automatisch een blokkeerconditie in. Deze blokkering voorkomt dat het voertuig opnieuw gestart kan worden.

Arendse Car Systems Mi50 voertuigvolgsysteem

 

 

Bekijk hier het filmpje met uitleg over een voertuigvolgsysteem.

Een voertuigvolgsysteem     

laten inbouwen

 

 

 

Een voertuigvolgsysteem laten inbouwen
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en de prijs van het leveren en monteren van een compleet voertuigvolgsysteem met Kiwa SCM certificaat.

Wij monteren graag het voertuigvolgsysteem vakkundig in jouw auto.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

 

Interesse in voertuigvolgsysteem voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This