+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Verzekeraars

Merk beveiligingsystemen die wij leveren en monteren

Clifford, Autonorm, Moving Intelligence, Lowjack, Allsetra en Faringwell

Staat uw merk er niet bij, neem dan contact met ons op.

Merken auto's

Volkswagen, Audi, Skoda, Mercedes, Volvo, Honda, Kia, Tesla, Hyundai, Ford, Peugeot, Suzuki, Toyota, Jeep, Opel, Nissan, Landrover, Range rover, BMW, Fiat, Lancia en Subaru.

Staat uw merk er niet bij, neem contact met ons op.

 

Verzekeraars

Verzekeraars, werk samen met een auto beveiliging specialist! Dat werkt.

Adviseer jij als assurantiekantoor de autoverzekeringen aan je klant zodat hij snel verzekerd de weg op met zijn nieuwe auto? Wij helpen de klant verder met het adviseren en inbouwen van door jullie gestelde auto beveiliging.

Door samen te werken met ons, een inbouwspecialist met meer dan 25 jaar ervaring in autobeveiliging, kan jouw klant snel de gevraagde Kiwa SCM certificaat aan jullie overhandigen en is jullie dossier compleet.

Wij schakelen snel, denken mee én voldoen aan de door jullie gestelde beveiligingseisen.  De klant wordt door ons professioneel geholpen en indien nodig, is er een vervangende auto beschikbaar.  

De Kiwa SCM certificering wordt bij ons geprint, digitaal verwerkt en kan direct aangeleverd worden bij de verzekeraar.

 

Benaming beveiligingssystemen

Benaming van beveiligingssystemen
Sinds 1-1-2015 zijn de benamingen van de beveiligingssystemen gewijzigd. Er wordt door Kiwa SCM niet meer gesproken over een klasse 3 of klasse 5 beveiligingssysteem.

Wij merken via particulieren, maar ook via verzekeraars en tussenpersonen, dat in de polisvoorwaarden nog vaak gesproken wordt over een klasse beveiliging. Sinds januari 2015 zijn de benamingen als volgt gewijzigd:

Oude benaming                 Nieuwe benaming per 1-1-2015

Personenauto Klasse 1                   Startonderbreker

Personenauto Klasse 2                   Alarmsysteem

Personenauto Klasse 3                   Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Personenauto Klasse 4                   Voertuigvolgsysteem

Personenauto Klasse 5                   Voertuigvolgsysteem

Controle aanwezig beveiliging van de auto
Welke beveiliging heeft deze auto? 

Wij controleren graag voor je, gratis en vrijblijvend de beveiliging van de te verzekeren auto. Heeft de auto al een beveiligingsysteem?  Of kan het reeds aanwezige alarmsysteem voorzien worden van een Kiwa SCM certifcaat?

Door contact met ons op te nemen, kunnen aan de hand van het kenteken dit voor jouw klant nakijken en indien gewenst direct uitvoeren. Mail even de volgende gegevens naar ons: je naam, telefoonnummer en het kenteken van de voertuig en wij kijken het direct voor je na. Mail naar: j.arendse@arendsecarystems.nl
Bellen kan ook: telefoonnummer: 0316-249548.

Beveiligingscheck

 

Wil je op je gemak nog alles nalezen over de soorten autobeveiliging en de diefstal preventie tips ontvangen? Dit document bevat nuttige informatie voor jouw klant om toe te passen zodat diefstal van zijn auto verkomen kan worden.

Vraag hier nu onze gratis preventie- en beveiligingtips aan!

Verzekeraars

Wil je meer informatie ?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

favicon

Huishoudelijke mededeling

 

Op dit moment hebben wij een langere reactietijd op mail aanvragen dan dat je van ons gewend bent gezien de hoeveelheid aanvragen die wij ontvangen. De wachttijd voor een afspraak in de werkplaats is ook langer dan normaal. We hopen op jullie begrip en we doen ons best om zo snel mogelijk de aanvragen te beantwoorden.

Team Arendse

You have Successfully Subscribed!

Share This