Car Audio

Laten inbouwen van Car Audio

Aanpassingen inbouwen in de moderne auto is niet meer het zelfde als bij de auto van een aantal jaar terug. Daarom begrijpen wij dat je als klant ervoor kiest om je car audio door ons in te laten bouwen.

 

 

Car audio zelf inbouwen

Wij als auto electronica specialist hebben alles in huis op je op weg te helpen om zelf je car audio in te bouwen. Omdat we zelf ook car audio inbouwen, kunnen we onze jarenlange ervaring hierin meenemen en je optimaal adviseren van aankoop van car audio.

De mogelijkheden van car audio

 

Car audio is een ruim begrip.  Nu denk je waarschijnlijk aan de buurjongen die met zijn petje achterstevoren met zijn harde knallen subwoofer door de straat rijdt. Klopt dit is inderdaad ook car audio. Maar gelukkig weten wij dat er véél meer mogelijk is dan dat. 

Car audio maakt het mogelijk dat je mooi, zuiver en vol geluid in je auto kunt hebben.  Wij hebben veel mogelijkheden om mooi, goed en vol geluid in jouw auto in te bouwen.

je kan geluidsvebetering krijgen door:
– speakers vervangen
– autoradio vervangen
– versterker inbouwen
– deuren dempen
– subwoofer inbouwen

 

 

De stappen voor geluidsverbetering in je auto

Speakers vervangen
Het vervangen van deurspeakers en tweeters is altijd een mooie geluidsverbetering. Of je nu de speaker vervangt om dat deze kapot is of omdat je beter geluid wenst in je auto. Wij kunnen je de juiste speakers adviseren.  Bij het vervangen van de deurspeaker is het belangrijk om te weten of een coaxiale speaker set hebt of een composet. Een coaxiale speaker is een speaker met zijn eigen tweeter.  Een composet is een speaker met een losse tweeter. Een tweeter geeft de hoge tonen van het geluid weer.  Bij het vervangen van je originele speaker is het meestal nodig om ook een speakerring te kopen. Deze heb je nodig om de nieuwe speaker te kunnen monteren om de originele plek.

Afmeting van een speaker
de speakers in een auto hebben verschillende afmetingen. Deze afmetingen varieeren van 10, 13, 16,5 of 20 cm. Uitzonderingen zijn de amerikaanse auto’s.  Wij hebben een assortiment van deze speakers in onze winkel en leveren je je graag de juiste speaker.

Focal speaker set voor in de auti

Autoradio vervangen
door de autoradio te vervangen krijg je een betere aansturing van speakers en beter geluid. Je gaat je speakers beter aansturen met meer vermogen.

2din in je auto laten inbouwen

Versterker inbouwen
Door eem versterker in te bouwen in je auto, krijg je meer vermogen om je speakers. Door meer vermogen op je speakers te hebben heb je beter geluis. Door te kiezen voor een Dsp versterker, heb je de mogelijkheid om met software nauwkeuring af te stellen. Hierdoor kun je de geluidsweergave optimaal afstellen aan jouw auto.

Audio upgrade set Helix en Audison

Subwoofer inbouwen

Door een subwoofer in te bouwen in je auto krijg je mooi vol geluid in je auto.  Er zijn verschillende mogelijkheden om een subwoofer in je auto te monteren. Je kunt kiezen voor een actieve subwooferkist en subwoofer met een losse versterker.

Subwoofer met losse versterker
Je hebt dan nodig; car versterker, een subwoofer, subwoofer kist en een kabelkit met de bekabeling om alles aan te kunnen sluiten.
Deze onderdelen zul je allemaal moeten apart moeten inbouwen.

Rockford versterker onder de stoel volkswagen T6

 

Actieve Subwoofer
Dit is een subwoofer gemonteerd in een vaste behuizing. In deze behuizing zit de versterker gemonteerd. Hier door is de actieve subwoofer compact en gemakkelijker te monteren dan een subwoofer met losse versterker

 

Match actieve subwoofer gemonteerd op de plek van de reserve wiel

 

Deuren dempen
Het dempen van de deuren is erg belangrijk voor de optimale geluidprestatie van je speakers. Door het dempen van je deuren komt al het geluid op de meest optimale manier in de auto terecht en wordt de deurwang een klank kast voor je speaker.
Het is een arbeids intensieve klus maar levert zoveel resultaat op dat we dit altijd adviseren bij een inbouw waar we de deurspeakers vervangen.

Deuren dempen van Peugeot Voorbeeld dempingsmateriaal Silents coat

Hier een filmpje met uitleg van een ingebouwde DSP versterker in gebouwd een Mercedes. Deze klant heeft gekozen om een digitale versterker en een actieve reserve wielsubwoofer in  zijn Mercedes in te laten bouwen. Door de aanvulling van deze Dsp versterker heb je nu vol en krachtig geluid in je auto.

Car audio laten inbouw

Car audio laten inbouwen
Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel mogelijkheden om geluidsverbetering of aanvulling in geluids in je auto te krijgen.
Iedere auto is anders en iedere wens van de klant is anders. Wij adviseren graag de passende geluids verbetering in jouw auto.
Kom naar onze winkel met de auto, zodat we in je auto kunnen luisteren hoe het geluid nu is. Door samen in je auto te luisteren kunnen we je optimaal adviseren, voor de geluidsaanpassing naar jou wens. We hopen je mogen begroeten in onze winkel.

 

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

Interesse in Car Audio voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

vakantie Arendse Car Systems

Gesloten zomervakantie 2024

 

Van maandag 5 augustus tot zondag 25 augustus zijn wij gesloten.
In deze vakantie periode zullen wij geen email's beantwoorden en zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

Op maandag 26 augustus zijn wij weer geopend volgens onze normale openingstijden.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Namens team Arendse Car Systems 

 

 

You have Successfully Subscribed!

Share This