+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

HANDSFREE BELLEN

HANDSFREE BELLEN

HANDSFREE BELLEN

– Maak gebruik van actieve houder Brodit

– Bury q active

HANDSFREE BELLEN

LATEN INBOUWEN

Binnenkort meer informatie over de mogelijkheid van handsfree bellen op deze pagina.

Handsfree bellen

oplossingen
voor in de auto

Handfree carkit

Binnenkort meer informatie over de mogelijkheid van handsfree bellen op deze pagina.

Binnenkort meer informatie over de mogelijkheid van handsfree bellen op deze pagina.

Actualiteit

UIT DE KRANT

Uit dit krantenartikel blijft wel dat het laten inbouwen van een handsfree bellen oplossing nodig is.

 

Een groeiende groep automobilisten zegt zich te ergeren aan het gebruik van smartphones achter het stuur. Bumperklevers en automobilisten die bezig zijn met hun smartphone; dat zijn de grootste frustraties achter het stuur. Dat blijkt uit onderzoek van online verzekeraar Allianz Direct.

“Smartphonegebruik is een steeds groter probleem in het verkeer. Het niet gebruiken van je telefoon achter het stuur vinden wij als verzekeraar ook ongelooflijk belangrijk, want veilig rijden is in ieders belang en volledige focus op de weg verkleint de kans op ongelukken”, aldus Ron Adams, marketing- en salesmanager bij Allianz Direct. Onlangs nog luidde SWOV de noodklok over het stijgend aantal verkeersdoden en werd afleiding door smartphone als één van de belangrijkste oorzaken genoemd.

IrriterenHet smartphonegebruik wordt een toenemende bron van ergernis. In 2015 irriteerde 13 procent zich eraan; anno 2019 zegt 54 procent van de automobilisten zich eraan te ergeren. Ergernissen die het vaakst worden genoemd zijn: bumperkleven (55%), smartphonegebruik (54%), linksrijders (30%), automobilisten die afval uit het raam gooien (27%), langzame rijders (25%), snelheidsduivels (23%), rechts inhalen (21%) en files (21%).
Opmerkelijk is het verschil tussen mannen en vrouwen. Bij vrouwen gelden smartphonegebruik en snelheidsduivels als grootste bron van ergernis, terwijl mannen zich meer dan vrouwen irriteren aan linksrijden. Iets anders is dat 17 procent van de vrouwen verblindende koplampen van tegenliggers storend noemt.

Bron: https://automotive-online.nl

 

 

     Afleiding door smartphone steeds grotere bron van ergernis. (Foto: Shutterstock)

Interesse in achteruitrijcamera, trailer of frontcamera voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

favicon

Huishoudelijke mededeling

 

Op dit moment hebben wij een langere reactietijd op mail aanvragen dan dat je van ons gewend bent gezien de hoeveelheid aanvragen die wij ontvangen. De wachttijd voor een afspraak in de werkplaats is ook langer dan normaal. We hopen op jullie begrip en we doen ons best om zo snel mogelijk de aanvragen te beantwoorden.

Team Arendse

You have Successfully Subscribed!

Share This