+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Peilzender

Peilzender laten inbouwen door Arendse Car Systems

– Professionele werkplaats
– Gemonteerd gelijkwaardige als af fabriek alarm
– Maatwerk per auto
– Meer dan 26 jaar inbouw ervaring
– Inbouw garantie
– 7 dagen per week bereikbaar in geval van storing

 

 

Onze merken peilzenders

– Dantracker
– Moving intelligence
– Faringwell
– Trusted

Je peilzender gemonteerd

door de specialist

 

Graag voorzien wij jouw auto van een peilzender.  Als specialist bieden we je ruime expertise, kennis en ervaring bij het monteren van jouw peilzender. Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van peilzenders in alle merken auto’s, ook in de allernieuwste modellen!

Montage
De montage van  peilzenders gebeurt volgens de laatste richtlijnen van Kiwa SCM, hierdoor weet je als klant zeker dat jouw peilzender goed en vakkundig is gemonteerd. De merken peilzenders die wij leveren en monteren voldoen aan de eisen van Kiwa SCM en zijn dan ook voorzien van een goedkeuringsnummer.

Jaarlijke trainingen
Doordat wij jaarlijkse trainingen volgen bij Kiwa SCM, op de hoogte zijn van allernieuwste ontwikkelingen en vakkundigheid + perfectie hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij een meerwaarde ten op zichte van inbouwers die niet beschikken over een professionele werkplaats en voor de snelle, standaard oplossingen gaan.

 

De werking van

je peilzender

Wat is een peilzender?
Een peilzender is een compact kastje die voorzien is van een eigen interne accu. Doel van een peilzender is dat het kastje peilt waar hij zich bevindt. Het bereik van de pelizender is heel Europa en sommige zelfs de hele wereld. Doordat een peilzender een compact formaat heeft,  kan deze in verschillende objecten en voertuigen gemakkelijk verstopt worden. De peilzender zal dagelijks een melding geven waar hij zich bevindt. Afhankelijk van het merk peilzender is deze frequentie vaker in te stellen.  

Peilzender als verzekeringseis
Een peilzender kan een beveiligingseis zijn van je verzekeraar, in geval van diefstal is het mogelijk het gestolen object snel en direct op te sporen. De huidige generatie peilzenders werken op basis van unieke technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van verschillende technieken; Radio Frequency (RF),- GSM en GPS. Deze bouwen historie op. Door deze diverse technieken is je object nauwkeurig op te sporen. De verzekeraar vraag nu regelmatig een peilzender als aanvullende beveilinging bij een voertuigvolgsysteem, oftwel de tracek en trace systemen. De peilzender is niet terug te vinden in het voertuig door een dief en zal hierdoor altijd werken. Een voertuigvolgsysteem zal een dief toch proberen uit te schakelen. 

Peilzender als beheer van voertuig of object
Een peilzender kan overal verstopt worden door zijn kleine formaat en is toepasbaar voor veel objecten. Denk hier bij aan een elecktrisch fiets, een boot, waterscooter maar ook dure gereerdschappen. In de software van de peilzender kan je een geofence aanzetten, je bepaalt zelf het gebied waarbinnen het object zich mag verplaatsen. Wanneer het object voorbij deze grenzen gaat,  ontvang je direct een melding op je smartphone.

Voordelen van peilzender
Eenvoudige installatie
– Interne accu (draadloos en stand-alone te plaatsen)
– Niet te saboteren
– Makkelijk in gebruik
– Dekking in de hele wereld
– Scherpe tariefstelling
– Positie weergave via smartphone, app en online platform
– Koppeling met alarmcentrale
– Lange levensduur
– Geen onderhoud nodig
– Gecertificeerd te monteren, indien basis beveiliging aanwezig

Hoe wordt de peilzender ingebouwd?
Een peilzender kan in de basis overal in een object worden ingebouwd. In geval van een voertuig wordt de peilzender ergens op een onvoorspelbare plaats bevestigd, dit maakt het voor een  crimineel lastiger om de peilzender te lokaliseren. Door met een peilzender creatief om te gaan,  kun je een peilzender gebruiken om om veel verschillende objecten te beveiligen.

Abonnement
Door dat een peilzender met gps en gsm werkt, en zichtbaar moet zijn in de bijbehorende software, heb je altijd te maken met een abonnement.  De prijs van een abonnement verschilt per merk peilzender. Afhankelijk van het merk peilzender kanj deze zien via internet of via een app op je smarthone.

Peilzender als  TV01 terugvindsysteem
Een peilzender die een TV01 goedkeuring heeft, kan gecertificeerd worden met een Kiwa SCM goedkeuring. Dit is de eis die gesteld wordt door een verzekeraar. Wij kunnen de levering, inbouw, activatie en certificering voor je uitvoeren. De peilzender en certificaten zijn bij ons altijd uit voorraad leverbaar.

Mi01 van Moving Intelligence
Deze peilzender is zichtbaar in zowel een app als in het uitgebreide software platform van Moving Intelligence. Deze peilzenders is TV01 gecertificeerd te monteren.  Deze peilzender geeft standaard 1x per 24 uur een melding. De signaalfrequentie is te verhogen. 

Arendse peilzender Mio1

 

Dantracker
Deze peilzender met TV01 goedkeuring heeft een accu met een levensduur van wel 10 jaar.  Deze tracker heeft u met 10 minuten geïnstalleerd en geactiveerd. Via app en internet is de locatie historie te zien. Hij geeft bij stilstand van het object een positie melding. TV01 gecertificeerd te monteren.

 

 

 

Dantracker peilzender

 

Allsetra
De grootte van een luciferdoosje, geschikt voor alle objecten. Vermindert het risico op diefstal en verloren materieel. Tijd- en kostenbesparing door een efficiëntere planning, je weet altijd waar je objecte en spullen zijn. Geen inbouwkosten en eenvoudig te installeren.

 

Allsetra vtag

 

Trusted
De unieke samenstelling van de behuizing, zorgt voor een praktisch onverwoestbaar systeem. Daarnaast is deze volledig stof en waterdicht (IP69K), dus zeer geschikt voor werkmaterieel. Voorzien van het nieuwste en meest vooruitstrevende systeem op de markt en maakt het mogelijk uw bezittingen overal ter wereld te kunnen volgen. De nieuwste technologieën in combinatie met een slim design hebben dit juweeltje op het gebied van track & trace gerealiseerd. Beheer van uw werkmaterieel wordt kinderspel. 

 

 

 

 

 

In dit filmpje wordt uitleg gegeven over het gebruik van de peilzender.

Peilzender laten inbouwen

Peilzender laten inbouwen
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en de prijs van het leveren en monteren van een peilzender, indien gewenst compleet met Kiwa SCM certificaat. Wij monteren de peilzender vakkundig in jouw auto of ander object. Met onze ervaring denken we graag mee hoe andere objecten goed te beveiligen zijn en we welke oplossingen het beste passen.

Arendse Car Systems Kiwa SCM goedgekeurd inbouwbedrijf

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

 

Interesse in peilzender voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This