+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Auto Alarm

Waarom een alarm laten inbouwen door Arendse Car Systems ?

– Professionele werkplaats
– Gemonteerd gelijkwaardig als af fabriek alarm
– Maatwerk per auto
– Meer dan 26 jaar inbouw ervaring
– Inbouw garantie
– 7 dagen per week bereikbaar in geval van storing

 

 

Welke merken alarmsytemen hebben wij?

– Defa
– Clifford
– Autonorm

Je auto alarm gemonteerd

door de specialist

Graag voorzien wij jouw auto van een perfect auto alarmsysteem. Wij als specialist bieden je ruime expertise, kennis en ervaring bij het monteren van jouw auto alarm. Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van alarmsystemen in alle merken auto’s, ook in de allernieuwste modellen!

Wij monteren volgens de laatste richtlijnen van Kiwa Scm, hierdoor weet je als klant zeker dat jouw auto alarm goed en vakkundig is gemonteerd. De merken alarmsystemen die wij monteren voldoen aan de eisen van Kiwa Scm en zijn dan ook voorzien van een goedkeuringsnummer.
Doordat wij jaarlijkse trainingen volgen bij Kiwa Scm, op de hoogte zijn van allernieuwste ontwikkelingen en vakkundigheid en perfectie hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij een meerwaarde ten op zichte van inbouwers die niet beschikken over een professionele werkplaats en voor de snelle, standaard oplossingen gaan.

 

Renault Alpine alarm inbouw
Arendse Car Systems Defa alarm inbouwen uitleg met Porsche

De werking van

je auto alarm

Defa DVS-90 auto alarm
Op dit moment is Defa DVS-90 hét alarmsysteem. Dit is de Rolls Royce onder de auto alarmen. Dit klassealarm combineert alle gewenste soorten beveiliging in een alarm systeem.
Het Defa DVS-90 alarm systeem is geschikt voor ieder merk en type auto. Het Defa DVS-90 auto alarm systeem wordt door ons volledig geprogrameerd voor jouw auto. Door middel van specifieke software kunnen we dit alarm perfect afgestelen voor jouw auto. Het alarmsysteem “luistert” naar de auto, zo zijn conflicten tussen het alarmsysteem en boordcomputer uitgesloten.

De voordelen van Defa Dvs-90 auto alarm
De bediening van je auto gaat via je orginele handzender. Het   het alarm vrijgeven gebeurt door de extra authorisatie knop. Deze extra handeling zorgt ervoor dat de gemaakte 2de blokkering vrijgegeven wordt en dat je je auto kunt starten.

Dit is het belangrijkste onderdeel van je auto beveiliging. Door de gemaakte 2de blokkering is je auto niet te starten en dus ook niet te stelen.

Het Defa Dvs-90 auto alarmsysteem is:

– geschikt voor alle merken auto’s
– een storingsvrij alarm systeem
– geschikt voor overbouw naar andere auto.

Wij kunnen een Defa alarm uitbouwen en weer inbouwen in je nieuwe auto

Defa DVS-90 alarm systeem Arendse Car Systems 

 

 

Wat wordt er precies ingebouwd in jouw auto?

– Een auto alarm kan afhankelijk van je wens met of zonder hellingshoek worden ingebouwd.
De verzekeraar refereert vaak nog naar een alarm klasse 3 of klasse 2 maar deze naamgeving wordt sinds 2015 niet meer gehanteerd door Kiwa Scm. Het is een auto alarmsysteem of een auto alarmsysteem met hellingshoek.

– Startblokkering
Indien een startblokkering niet aanwezig is wordt deze ingebouwd. Voor het inbouwen van een goedgekeurd alarm met hellingshoek (vroegere alarm klasse 3) moet er een startonderbreker aanwezig zijn. Bij de meeste moderne auto’s is er al een goed gekeurde startonderbreker aanwezig.

– Noodstroomsirene
Wanneer de auto wordt gesaboteerd, zal deze noodstroomaccu af blijven gaan.

– Microgolf sensor
Deze zorgt voor interieur beveiliging. Wanneer er beweging in de auto wordt gedetecteerd, zal het alarm afgaan.

– Motorkapschakelaar
Deze zorgt ervoor dat je alarm afgaat, wanneer de motorkap geopend wordt.

– Optische signalering van je alarmlichten
Wanneer je auto alarm afgaat, gaat de sirene af en knipperen alle 4 de knipperlichten

– LED-lamp en raammodules
Aan de raammodule kunt u zien wat de status van het alarm. Is deze nu in- of uitgeschakeld?Wanneer er een alarmmelding is geweest, zal de LED een bepaalde code knipperen. Wij kunnen je dan vertelllen wat het alarm heeft veroorzaakt. Ook zal de alarmmelding in het geheugen staan van het alarmsysteem. Dit kunnen wij met de computer voor je uitlezen.

Dit LED-lampje monteren wij altijd hoog op het raam, zodat je al van een afstand kan zien dat er een alarm systeem achteraf is ingebouwd. Tevens zit hierin een microfoon voor de glasbreuksensor verwerkt. Dit zal het alarm triggeren wanneer er een raam breekt. Zelfs wanneer er slechts op het glas wordt getikt met een scherp voorwerp, zal het alarm systeem een 4-voudige pieptoon laten horen. Dit noemen we de watchdog-functie. De watchdog-functie moet de potentiële dief afschrikken om je raam te breken.

Ook zit er op de raammodule een klein drukknopje. Dit drukknopje kan je nodig hebben wanneer je de noodcode procedure moet uitvoeren. Dit kan voorkomen wanneer je accu van je auto leeg is. Je kunt dan het alarm systeem niet kan uitschakelen met de handzender omdat deze gekoppeld is aan de boordcomputer van je auto.

– Hellingshoek detector (indien auto alarm systeem met hellingshoek gewenst is)
Deze zorgt er voor dat wanneer je auto getakeld of gesleept wordt, je alarm af gaat.

In dit filmpje zie je een demonstratie van een Dodge Ram beveiligd met auto alarm Defa DVS-90 met behoud van remote start.

Auto alarm laten inbouwen

Auto alarm laten inbouwen
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en de prijs van het leveren en monteren van een compleet auto alarm met of zonder hellingshoek, inclusief Kiwa SCM certificaat.

Wij monteren graag het alarm systeem vakkundig in jouw auto.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

 

 

Arendse risico en beveiligingsadvies personenauto

Interesse in Auto Alarm voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This