+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Size Up

Functie Size Up system

Cd/DVD speler  |  AUX-aansluiting  |  MP3 afspeelmogelijkheden door USB

DAB/DAB+ radio  |  BT streamen  |  BT handsfree  |  Vario colour display

CarPlay   |  Auto Android  |  Weblink  |  Screen mirroring en Miracast

Smartphone connectiviteit |  Aansluiting achteruitrijcamera

Scroll verder voor meer info over deze functies!

De voordelen van Size up systeem

– Groot scherm

–  Veel inbouw mogelijkheden

– Toepasbaar in veel merken auto’s

Size up scherm in jouw auto

Size up maximaal beeldscherm in jouw auto.

Deze ontwikkeling is gaat ontzettend snel. Iedereen wil een groot beeldscherm met alle moderen functions in zijn auto.

Optimaliseren van je youngtimer
De youngtimer is een perfect voorbeeld auto, je kan comfortabel een auto rijden tegen lage kosten maar mist wel het moderne gebruiksgemak van een bluetooth carkit,  de koppeling van je Apple smartphone of Android smartphone voor navigatie. En hoe fijn is het als je tijdens het autorijden nog whatsapp berichten kunt versturen?

Niet complete import auto
Heb jij je droom auto kunnen importeren uit Duitsland maar is de auto niet zo volledig als dat je wenst?
Wil je toch navigatie in je auto? Met de komst  van Size up systemen zijn er eindeloos opties voor jouw auto om navigatie in te laten bouwen door gebruik te maken van Carplay of Android Auto.

 

 

 

De mogelijkheden van Size up systeem

De functies van Size Up systeem
De mogelijkheden van een 2-Din autoradio en nog meer! Door zijn grote scherm heb je nog meer gebruikers gemak tijden het rijden.

CD-speler
Bij een nieuwe 1-Din autoradio zit meestal geen cd-speler meer, omdat deze functie steeds minder gebruikt wordt. Deze functie wordt steeds vaker vervangen door de mogelijkheid om op je 1-Din autoradio met bluetooth een verbinding te maken met je smartphone of tablet. Zo kun je geluid streamen naar je autoradio.

AUX-aansluiting
Een AUX-aansluiting ziet er uit hetzelfde als de hoofdtelefoon aansluiting die je ook op je smartphone of MP3 speler vindt. Door een kabel die aan beide kanten van een 3.5 mm jack-plug aansluiting heeft, koppel je de smartphone of MP3 speler aan je autoradio. De geluidsweergave gaat nu over de speaker van je auto.

USB-aansluiting
Door dat je op een autoradio vaak aan de voorkant of aan de achterkant een usb aansluiting heeft kan je een usb stick plaatsen en hiermee van mp3 bestanden. Zo heb je altijd veel muziek bij je. Ook kan de USB-aansluiting gebruikt worden om je smartphone op te laden.

Bluetooth, audio streaming en handsfree bellen
Doordat een autoradio vaak aan de voorkant of aan de achterkant een USB-aansluiting heeft, kan je hier een USB-stick met MP3 bestanden plaatsen. Zo heb je altijd veel muziek bij je. De USB-aansluiting kan natuurlijk ook gebruikt worden om je smartphone op te laden.

DAB+ Digital Radio
DAB staat voor Digital Audio Broadcasting, dé nieuwe manier van radio luisteren. DAB+ wordt de nieuwe standaard voor heel Europa en daar heb je als automobilist in heel Europa profijt van. Je rijdt met DAB+ ruisvrij naar je europese bestemming. DAB+ is radio luisteren via de digitale ether met hogere geluidskwaliteit, meer zenders en meer gebruiksgemak.

Vario colour display
Stem de display kleur van je 1-Din autoradio af op jouw auto! Vario colour of Multi-colour display maakt het mogelijk om de verlichting van de autoradio aan te passen op de verlichtingskleur van je auto. Zo maak je de radio passend bij jouw auto en bij jouw stijl.

WebLink
Met de nieuwe WebLink-app wordt het entertainmentsysteem voor in de wagen met een verbazingwekkende wereld aan apps uitgebreid. Geniet van gepersonaliseerde muziek, video’s en andere aangesloten content die geactiveerd wordt vanaf je telefoon en de cloud.

 

Size up systeem laten inbouwen door Arendse Car Systems

 

Apple Carplay
Apple CarPlay is een iOS feature van Apple die het mogelijk maakt om op een slimmere en veiligere manier je iPhone in de auto te gebruiken zodat je je aandacht op de weg kunt houden en routeaanwijzingen kunt  volgen tijdens het luisteren van muziek, bellen, berichten verzenden en ontvangen.
Verbind gewoon je iPhone en je bent vertrokken. Klik hier voor meer info.

Knop carplay

Android Auto
Android Auto is in feite een versimpelde versie van Android voor het dashboard van je auto. De nadruk ligt op veiligheid en simpliciteit: menu’s zijn overzichtelijker, knoppen zijn groter en je wordt niet afgeleid door allerlei notificaties. Een Android Auto biedt je automatisch nuttige informatie en organiseert alles in overzichtelijke kaarten die verschijnen op het moment dat ze nodig zijn. Android Auto is ontworpen om zo weinig mogelijk afleiding te veroorzaken zodat je je kunt blijven concentreren op de weg. Klik hier voor meer info.

Knop auto android

 

Screen mirroring en Miracast
Gebruik Wireless Mirroring om het volledige scherm van je smartphone op het touchscreen van de Pioneer autoradio te projecteren. Dankzij het grotere scherm profiteer je onderweg van betere zichtbaarheid en meer gebruiksgemak. En dat is nog veiliger ook.

Aansluiten achteruitrijcamera
Doordat een 2-Din systeem een groot scherm heeft is het mogelijk om hier een camera op aan te sluiten. Door het monteren van een achteruitrijcamera krijg je het beeld van achteruitrijden op je scherm wanneer je de auto in de achteruitrij versnelling zet.

Navigatie
Plan je route met een navigatiesysteem op je 2-Din autoradio. Op het grote touchscreen voer je eenvoudig het adres van je bestemming in en de rest spreekt voor zich. Met navigatie op je 2-DIN autoradio vind jij altijd de snelste route en ga jij ontspannen op reis.

Inbouwen van Size Up size
Wij kunnen de inbouw verzorgen in alle merken auto’s die geschikt zijn voor een Size up syteem in jouw auto.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan

Pioneer SPH-8TAB-BT
8 inch tablet

Pioneer Past perfect bij de huidige mobiele lifestyle!
Pioneer SPH-8TAB-BT is een nieuwe innovatieve tablet ontvanger. Neem de tablet mee naar huis, download de benodigde apps via Google Play Store en bevestig de SDA-8TAB-tablet in de SPH-T20BT-ontvanger in de auto om te genieten van een slimmere, verbonden rijervaring op een 8″ scherm.

Tablet mogelijkheden
Speel muziek en video’s af, neem foto’s en video’s, geniet van draadloos streamen van audio via Bluetooth, de 13-bands grafische equalizer en gebruik de 3 RCA pre-outs… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pioneer Smart Sync-app
De vooraf geïnstalleerde Pioneer Smart Sync-app, speciaal ontworpen voor gebruiksgemak, biedt multimediafuncties zoals navigatie als Google Maps vooraf geïnstalleerd, handenvrij bellen, sms en spraakopdrachten. Optionele functies van de parkeerassistent, waaronder de achteruitrijcamera en achteruitparkeersensoren (afzonderlijk verkrijgbaar), kunnen worden toegevoegd.

De Pioneer SPH-8-TAB nu uit voorraad leverbaar. Prijs € 479,- inclusief btw.

Montage in je auto is mogelijk, tegen passend werkplaats tarief. Meer informatie over inbouwen klik hier!

 

Interesse in Size Up voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This