+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Mechanische beveiliging

Mechanische beveiliging laten inbouwen

– Professionele werkplaats
– Gemonteerd gelijkwaardig aan af fabriek alarm
– Maatwerk per auto
– Meer dan 26 jaar inbouwervaring
– Inbouwgarantie
– 7 dagen per week bereikbaar in geval van storing

 

 

Onze merken mechanische beveiliging

– Bearlock versnellingsbakslot
– Defa stuurslot
– Saturn deurslot
– Carbolt deurvergrendeling

Je mechanische beveiliging gemonteerd

door de specialist

Graag voorzien wij jouw auto van een mechanische beveiliging. Als specialist bieden we je ruime expertise, kennis en ervaring bij het monteren van veel verschillende soorten, ook die van jou! 

Montage van Mechanische beveiliging
Wij monteren volgens de laatste richtlijnen van Kiwa SCM,  hierdoor weet je als klant zeker dat jouw auto alarm goed en vakkundig is gemonteerd. De merken mechanische beveiligingsystesmen die wij monteren voldoen aan de eisen van Kiwa SCM en zijn dan ook voorzien van een goedkeuringsnummer.

Jaarlijkse trainingen
Doordat wij jaarlijkse trainingen volgen bij Kiwa SCM, op de hoogte zijn van allernieuwste ontwikkelingen en vakkundigheid + perfectie hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij een meerwaarde ten op zichte van inbouwers die niet beschikken over een professionele werkplaats en die voor de snelle, standaard oplossingen gaan. Maatwerk is ons keyword.

 

De werking van

Mechanische beveilging

Bearlock
Bearlock betekent een mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s. Het is een versnellingsbakslot. Dit, door Bearlock ontwikkeld en geproduceerd, versnellingsbakslot cq versnellingspookslot, is een eenvoudige maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Je zet je versnellingsbak op slot met een vergelijkbare methode als met je fietsslot. Je draait de sleutel en een pin blokkeert de mogelijkheid dat de auto in zijn versnelling gezet kan worden.
De Bearlock wordt vaak gemonteerd in campers. Het grote voordeel van een mechanische beveiligingssysteem is dat hij nooit een valse melding kan geven.


Bearlock geeft 10 jaar garantie op zijn sloten

– Je ontvangt 3 klapsleutels en een fraudebestendigde sleutelcode kaart.

– Kiwa SCM goedgekeurd systeem

 

 

Deursloten Saturn EVO veiligheidsslot
Mocht je in je bestelbus of bedrijfsauto veel waardevolle spullen vervoeren dan kan een deurslot extra veiligheid bieden. Aan de buitenzijde van de deur wordt een opbouwslot gemonteerd en zorgt ervoor dat deuren niet opgebroken kunnen worden.

 

Deurslot gemonteerd als beveiliging bedrijfsbus

 

 

Disklok
Dit is een slot die je zelf handmatig over je stuur heen plaatst. Het slot klem je om het stuur en zet je op slot. Doordat er een lange staaf aan het stuurslot zit, kan je het stuur niet gebruiken. De stuursloten hebben diverse afmetingen omdat de stuurgroottes variëren.  Wij hebben het stuurslot merk Disklok Defa in ons assortiment en liggen op bij ons op voorraad.

Defa stuurslot

 

Carbolt Laadruimteebeveiliging, dé anti inbraaksloten  voor bedrijfswagens
Carblot 103 is een mechnische oplossing voor laadruimtebeveiliging. Met Carblot 103 is je laadruimte optimaal beveiligd. De beveiliging wordt vrijwel onzichbaar in de laadruimte geplaatst. Er worden geen storende sloten of grendels aan de carosserie van je bedrijfswagen bevestigd. Met het bedieningspaneel van de Carbolt 103, dat zich in de cabine van de auto bevindt, opent en sluit u snel en veilig de achter- en zijdeuren van je bus waardoor de lading extra beveiligd wordt tegen inbraak.

Voordelen van Carbolt 103
– Complete laadruimtebeveiliging
– Een systeem voor meerdere deuren
– Slecht 1 sleutel voor alle sloten
– Anti diefstalslot
– De sloten worden aan de binnenkant van de auto gemonteerd, dus nooit schade aan de carrosserie

Carbolt 103 Arendse Duiven

Koppeling met voertuigvolgsysteem
Door de Carbolt 103 en een Mi50 voertuigvolgsysteem te monteren in je auto is je auto voorzien van optimale beveiliging. Door deze twee systemen te koppelen,  kan je online zien of  de extra vergrendeling op slot gezet is en je weet de live status van je voertuig. Zo heb je ook rittenadministratie goed op orde!

 

In dit filmpje zie je een uitleg van mechanische beveiliging laadruimtebeveiliging

Mechanische beveiliging

laten inbouwen

Mechanische beveiliging laten inbouwen
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en de prijs van het leveren en monteren van mechanische beveiliging, inclusief Kiwa SCM certificaat. Wij monteren het graag vakkundig in jouw auto.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

 

Arendse Car Systems Kiwa SCM goedgekeurd inbouwbedrijf

Interesse in Mechanische beveiliging voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This