+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Audio Upgrade

z

Audio Upgrade inbouwen door Arendse car Systems

Door een audio upgrade in je auto te laten inbouwen verbeter je het geluid in je auto. 

 

 

Audio Upgrade

Geniet van jouw muziek van topkwaliteit in jouw auto!

Audio Upgrade

Wat is een Audio upgrade?
De audio upgrade ontwikkelt zich ontzettend snel in de automotive branche. Maar wat is een audio upgrade nu eigenlijk en wat voor voordelen heeft dit voor mijn auto?

Kort gezegd is een Audio upgrade voor je auto het verbeteren van geluidsaansturing. Tussen je autoradio komt een digitale versterker, oftewel DSP versterker. Deze DSP versterker is met software te programmeren. Door software specifiek voor jouw auto te programmeren, krijg je de beste geluidsafstelling voor jouw auto.

Waarom is Audio upgrade ontwikkeld?
Audio upgrade is ontwikkeld doordat de autofabrikanten bespaard hebben op de geluidskwaliteit in de auto’s. De huidige auto’s worden steeds vaker alleen nog maar geproduceerd met een basis of standaard geluidssysteem.

De optie die je krijgt bij aankoop van je nieuwe auto is dat je een extra duur geluidspakket kan aanschaffen. Deze extra kosten wil je meestal niet. En je weet ook niet precies wat je aan extra geluidskwaliteit krijgt. Het is een extra optie maar nog steeds een standaard pakket. Koop je je auto niet als nieuwe auto maar als 2de handse auto, dan heb je niet de keuze  voor een extra geluidspakket.

Het standaard geluid voldoet voor meeste automobilisten maar de echte muziekliefhebber wil meer. Die wil toch echt de snaren van de gitaar horen. Hier kunnen wij als Arendse Car Systems je mee helpen. Door onze ervaring in car audio kunnen wij je adviseren wat voor jouw auto de beste aanpassing is. Kom met je auto naar ons toe en we luisteren samen in je auto naar het geluid. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we je wensen zijn en wat je aan geluid mist. Op basis van je aangegeven budget werken we een offerte voor je uit en gaan we graag voor je aan de slag.

Dus heb je een af-fabriek geluidssysteem in uw auto en ben je hierover niet tevreden? Door gebruik te maken van een Audio upgrade set kunnen we geluidsverbetering in jouw auto uitvoeren, zonder zichtbare aanpassingen aan het interieur of verminderde functionaliteit.

Beter geluid in uw auto?
Geluidsverbetering in je auto kan met verschillende stappen en in verschillende prijsklasse. Belangrijk is dat de aansturing verbeterd wordt vanuit de af fabriek radio zodat er meer vermogen op de originele speaker komt. Hierdoor krijg je meer rendement uit je originele speakers. Het geluid aanvullen met een subwoofer  zorgt voor de lage tonen en volheid in het geluid.

Subwoofer
Wij hebben verschillende soorten oplossingen om een subwoofer te monteren in je auto. Veel bestuurders willen geen ruimte verlies in hun kofferbak maar wel een lekkere beat en bass in hun auto. Wij hebben hier voor verschillende oplossingen, zodat we voor alle auto’s een mooie subwoofer oplossing kunnen aanbieden. 

Onder de bijrijderstoel van deze bedrijfsauto hebben een Hertz actieve subwooferkist geplaatst. Een mooie aanvulling van het geluid in deze bedrijfsauto.

Hier zie je een pasklare subwoofer in een zijpaneel gemonteerd van een Audi A4. Geen ruimteverlies maar wel een lekker bass!

Hier een Audioson subwoofer kist geplaats in Porsche. Super geluidsresultaat in combinatie met montage van een DSP-versterker, vervangen van de deurspeakers en het dempen van de deuren.

Audio upgrade  van Volkswagen ID4
Op verzoek van een vaste klant, mochten wij ons uitleven in deze Volkswagen ID4. Deze klant had een budget voor ogen voor de upgrade van zijn audiosysteem. Hij wist dat hij een aantal jaren in deze auto zou blijven rijden. Goed, strak en helder geluid vindt hij erg belangrijk. Ook was voor hem belangrijk dat er veel bass in de auto zou zijn. Het eind reslutaat heeft zijn verwachtingen overtroffen en hij rijdt nu met een nog grotere glimlach rond in zijn nieuwe auto.

Gebruikte producten
– Helix V Twelve dsp versterker
– Focal Flax EVO PC 165
– Focal K2 Power ES16 KX2
– Helix dubbele subwoofer PP10″

Wensen en budget 
Weet jij wat jij belangrijk vind aan geluid in de auto en welk budget/prijsklasse jij te besteden hebt? Dan kunnen we je zeker verder helpen en een mooie upgrade voor jouw auto samenstellen.

Deuren dempen

Deuren dempen
Deuren dempen is bij  geluidsverbetering in je auto heel erg belangrijk.  Het dempen van de deuren zorgt er voor dat je het maximale uit je speakers haalt. Door de deur te bekleden met dempingsmatten zoals je op deze afbeelding kan zien, demp je de deur. De dempingsmatten zorgen ervoor dat al het geluid in de auto komt.

Deuren dempen van Peugeot

 

Dempingsmateriaal rondom de speaker
Dempingsmateriaal rondom een speaker zorgt voor een optimale geluidsprestatie van de speaker. Wat je niet duidelijk kunt zien op de afbeeldingen is dat ook de binnenzijde van de deurwang van deze auto is gedempt. Deze auto is dus met 2 lagen gedempt.

 

 

Deuren dempen van Peugeot

 

Demonstratie fimpje van een Audio Upgrade in Mercedes, met reservewiel subwoofer in de kofferbak.

Audio upgrade

laten inbouwen

Audio upgrade laten inbouwen
Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel mogelijkheden om geluidsverbetering of aanvulling in het geluid in je auto te krijgen. Iedere auto is anders en iedere wens van de klant is anders. Wij adviseren graag de passende geluidsverbetering in jouw auto. Kom naar onze winkel met de auto, zodat we in je auto kunnen luisteren hoe het geluid nu is. Door samen in je auto te luisteren kunnen we je optimaal adviseren. We hopen je mogen begroeten in onze winkel.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

Interesse inAudio Upgrade voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This