+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Dames aan het stuur 

z

Hallo ladies!!

Wil jij je comfort opties in je auto voor elkaar hebben, maar heb je geen idee waar je moet zijn of wie je kan kan helpen?

Hier is je antwoord!  Arendse Car Systems helpt je graag verder met: 

– Bluetooth oplossingen
– Carplay / Auto Android voor in je auto
– Cruise controle
– Een mooie telefoonhouder met actieve laadfunctie 
– Het vervangen van je de defecte speaker 
– Voller en mooier geluid in je auto, dit kan door middel van een actieve subwoofer.

Word je bij je dealer of je garage niet goed begrepen?

Wil je graag persoonlijk advies, zonder technische vaktaal  maar wel veel ervaring en kennis in het aanpassen van auto electronica?

Dan ben je bij Arendse Car Systems op het juiste adres!

Wie gaat je helpen?

Graag stel ik me aan je voor: mijn naam is Jessica Arendse

Jessica aan het stuur

Sinds 2004 ben ik werkzaam in de verkoop en inkoop van auto electronica in ons bedrijf Arendse Car Systems. Mijn passie voor verkopen en interesse in auto’s komen goed van pas.

Door mijn ervaring als vrouw in de auto electronica branch, kan ik goed mee denken aan de wensen die jij als vrouw wenst in je auto. Als vrouw weet ik wat wij vrouwen belangrijk vinden. Ik denk graag met je mee om jouw auto zo compleet en comfortabel te maken volgens jouw wensen!

De vrouw en haar auto

Eindelijk is je droomauto er! Of nou ja,  je bijna droomauto. We zullen toch altijd wat te wensen houden. Het is in ieder geval de auto die voldoet aan de wensen van nu.
Wij vrouwen van de 21ste eeuw, weten wat we willen en wij zijn ook on-the-road. Onze eigen auto sluit hier natuurlijk bij aan.
Na lange speurtocht op het internet, heb je je droomauto gevonden. Of je nu gekozen hebt voor de sportieve compacte Mini Cooper, de ruime Volkswagen stationwagen of de kleine Toyota Aygo, het is jouw pareltje. Met bijna alle opties die je wenst, maar toch mist er een optie. Graag maak ik deze compleet en perfect voor jou!

Je wilt heel graag Carplay  / Auto Android in je auto, zodat je smartphone volledig werkt in je auto, maar je hebt geen idee wat de mogelijkheden zijn in jouw auto.

Of je speaker is defect in je auto en je wilt deze vervangen hebben zodat je onderweg naar je werk of afspraak kan genieten van afspeellijst op Spotify

Rij je nog niet in je (bijna) droomauto? Maar wil je toch zo comfortabel mogenlijk rijden? Ik help je graag.  Als je auto nog niet gaat vervangen voor een andere auto dan is het laten uitvoeren van een aanpassingen een slimme keuze.

Wat kan ik voor je betekenen?
Allereerst luister ik naar je wensen; wat wil je aangepast hebben in je auto? Onder genot van een kopje koffie of thee, stel ik je gerichte vragen. Dit zijn vragen zoals: in wat voor auto rij je en hoe gebruik je de auto? Hierna kan ik je advies geven met de mogelijkheden voor jouw auto.

Werkplaats voor de inbouw
In onze werkpaats bouwen we de aanpassingen in je auto vakkundig voor je in. We kunnen je volledig ontzorgen en zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij met een big smile in je auto stapt!

Wil je een afspraak met mij maken om de mogelijkheden voor jouw auto te bespreken? Dat kan natuurlijk!
Je kan mij bereiken via email op: j.arendse@arendsecarsystems.nl of bel naar: 0316-249548. Whatsappen naar dit nummer mag ook!

Veel voorkomende aanpassingen in de auto zijn:
Bluetooth: voor handsfree bellen en muziek streamen in je auto
– Navigatie in je auto laten inbouwen: een toepassing die op dit moment heel veel wordt ingebouwd is Carplay / Auto Android
–  Cruise controle: de ideale snelheidsregelaar. Zeker met de komst van de nieuwe snelheidslimiet van 100 km per uur.
– Dashcam: deze on board camera neemt je autorit op. Wanneer er een incident is geweest, kan je de opname terug kijken op je smartphone.
– Geluidsverbetering: door het geluid aan te vullen met een actieve subwoofer.

Heb je nog een andere vraag of wens?
Neem dan even contact met mij op.  Stuur mij een email: j.arendse@arendsecarsystems.nl of bel naar: 0316-249548. Whatsappen naar dit nummer mag ook!

Volg ons op social media, en laat je inspireren!

Dames auto top 12

Meer weten over de mogelijkheden in jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This