+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Er is meer mogelijk dan je denkt!

Auto comfort

Comfort in de auto willen we allemaal, wij als specialist weten wat er allemaal mogelijk is om jouw auto zo comfortabel mogelijk te maken.

Auto comfort

Inspiratie voor comfort aanpassingen in de auto

In deze moderne tijd is het gebruik van de auto niet meer weg te denken. Iedereen heeft tegenwoordig beschikking over een auto. Ben je zelf niet eigenaar van een auto dan kan je hem wel lenen, tijdelijke leasen of per dag huren.

Comfort
Ook in ons leven zijn we dagelijks bezig met zo comfortabel en optimaal mogelijk de dag door te brengen. Dit wil je ook graag in je auto. Comfort ervaring die je in je vorige auto had of de ervaring die je heb opgedaan in je tijdelijk lease auto, wil je ook in je eigen auto ingebouwd hebben. Hier kunnen wij je mee helpen.

Wij willen je inspireren om meer te weten te komen over auto comfort. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp, klik dan hieronder op de blauwe button of neem contact met ons op.

Cruise controle
Als je eenmaal gewend bent om te rijden met een cruise controle dan wil je meestal deze comfort functie niet meer missen, wij kunnen hem voor je inbouwen!Nu met de nieuwe regelgeving met de snelheidslimiet van 100 km per uur op de Nederlandse snelwegen is een cruise controle met eventueel de speed limieter niet meer weg te denken in je auto.

Dashcam
Alles in de wereld gaat allemaal zo snel en kan in 1 seconde allemaal anders zijn. We zijn met z’n alle constant in beweging en onderweg in de auto. Door een dashcam te kopen en in te laten bouwen in je auto, kan je alles wat onderweg gebeurt opnemen. Afhankelijk van het soort dashcam dat je koopt, kan je onderweg direct terug kijken op je smartphone wat er gebeurt. Er zijn modellen dashcam met wifi, gps, 4k en duo camera’s. Wij leggen graag het verschil uit en geven advies welk model het beste bij je past.

Parkeersensoren
Wanneer je parkeersenoren in je auto hebt, kan je makkelijke en moeiteloos je auto parkeren. In de stad, met volle parkeergarage, weet je door akoetische geluidsmelding hoeveel afstand er nog is tot de volgende auto of opstakel. Parkeersenosren kunnen wij aan de achter en voorzijde monteren. De parkeersenoren wordt door ons gelijkwaardig aan af fabriek montage gemonteerd.

Achteruitrijcamera
Met een achteruitrijcamera heb je meer comfort tijdens het achter uitrijden. Je krijgt het beeld van achter de auto op een scherm of display te zien. Een achteruitrijcamera kan helpen een ongeluk te voorkomen. Ook kan een achteruitrijcamera helpen schade aan je auto te voorkomen en bespaar je kosten om de beschadigingen aan je auto te laten herstellen. Een achteruitrijcamera is zeker aan te raden bij een auto met beperkt zicht naar achteren.

Rader  en Laser
Door gebruik te maken van een rader of  laserdetectie wordt je gewaarschuwd voor een controle. In combinatie met een laser kan Fiber Laser ‘car-to-car’ waarschuwingen versturen: wij noemen dit SafetySignals. Een Stinger gebruiker (van een Card of VIP met laser of Fiber Laser) kan zodoende andere Stinger gebruikers waarschuwen door een SafetySignal te initiëren of door te geven. Bij hard op de rem trappen wordt er namelijk direct een “Hard remmend verkeer” waarschuwing gegenereerd die door andere Stinger gebruikers in de omgeving wordt opgepikt. Zo wordt u dus gewaarschuwd als er ergens in uw nabije omgeving plotseling sterk geremd wordt. Dit kan veel schade voorkomen en zelfs levens sparen.

Handsfree bellen
Niet bereikbaar zijn als we onderweg zijn, dat wil niemand meer. We hebben bijna altijd onze smartphone bij ons. We willen in de auto kunnen bellen met ons thuisfront, het werkoverleg voortzetten die we nog niet hadden afgerond op de zaak. Of bereikaar zijn voor anderen. Regelmatig wordt er door de politie boetes uitgedeeld  voor het niet handsfree bellen in de auto. Het vasthouden en gebruikmaken van je smartphone in de auto is dan ook niet veilig en niet toegestaan. Je eigen veiligheid en die van je medeweggebruikers zijn erg belangrijk. Wij hebbben  verschillende oplossingen om veilig gebruik te maken van je smartphone en handsfree te kunnen bellen in de auto.

Alles over auto comfort
vind je hier!

Wat kunnen we voor
je doen?

Autoradio

Is je originele autoradio verouderd of voldoet hij niet meer aan je wensen? Werkt de autoradio niet meer samen met je smartphone?
Dat kunnen wij voor je oplossen!

Navigatie

Wil je zoals zovelen ook gebruikmaken van CarPlay in je auto? Of is je navigatie systeem verouderd en heeft hij een update nodig? Kom dan even langs en wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Auto beveiliging

Autodiefstal of inbraakschade is een hot item. Niets is vervelender dan in je auto willen stappen en ontdekken dat deze niet meer op zijn plek staat. Wij denken met je mee over de beste beveiliging.

Auto comfort

Mis je een comfort in je auto, zoals cruise control? Of wil je toch een achteruitrijcamera in je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Inbouw en onderhoud

Het leveren en monteren van elektronische onderdelen zoals een radio, carkit, dab-module behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Entertainment

Verhuur van DJ sets is bij ons mogelijk. Heb je een feestje en zoek je geluidsapparatuur, dan kunnen wij wat voor je betekenen.

Arendse Car Systems

Telefoon: 0316 - 249 548 

Adres

’t Holland 49
 6921 GX DUIVEN

Openingstijden:

Winkel

Maandag t/m vrijdag:
13.30 – 17.00 uur

Werkplaats

Volgens afspraak

Heb je een vraag aan ons?

Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw vraag zo goed mogelijk kunnen behandelen. 

Aanvraag via website

7 + 15 =

Share This