+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Cruise control

?

Cruise control

Rij met een constant snelheid zonder moeite

Zet je snelheid vast

– Meerdere geheugenstanden

– Rustig verkeer: gebruik Cruisecontrol

>

Speedlimiter

Houdt voor u de maximum snelheid in de gaten

Bepaal exact je maximumsnelheid

Boetepreventie en volledige aandacht voor het verkeer

Uniek: 3 vrijwillige snelheidsvoorkeuren

– Druk verkeer: gebruik Speed Limiter

Cruise control in je auto

Laten we het maar je persoonlijke snelheidsassistent noemen. Een cruise control is een elektronische snelheidsregelaar. Wanneer je de cruise control hebt ingeschakelde hoef je zelf niet je voet op het gaspedaal te houden, de cruise control houdt je auto steeds op dezelfde ingestelde snelheid. Dit rijdt erg ontspannen en het is veel minder vermoeiend dan het op snelheid houden van je auto. De snelheid waar jij je aan wilt houden, stel je zelf in.

Verlaging maximumsnelheid
Verlaging van de maximumsnelheid is een van de maatregelen die het kabinet neemt vanwege de stikstofcrisis. De snelheidsverlaging is nodig om de stikstofuitstoot terug te dringen, zodat weer ruimte ontstaat voor de bouw.
De komst van de verlaging naar een maximumsnelheid naar 100 km per uur zal voor iedere weggebruiker wennen zijn en we zullen onze snelheidmeter nóg meer in de gaten zullen moeten houden. Door het gebruik van een cruise control in jouw auto kun je meer rijcomfort krijgen. Je hoeft zelf niet meer constant op je snelheidsmeter te letten, de cruisecontrol regelt de ingestelde snelheid.

Trajectcontrole
Rijd je op een snelweg met trajectcontrole en stelt je de maximumsnelheid in, dan weet je zeker je zonder risico op een boete reist. Ook als je veel in de stad rijdt, bijvoorbeeld op een ringweg, is een cruise control ook heel handig om snelheidsovertredingen te vermijden.

> 800 modellen cruise control

Cruise control-Speedlimiter

Waarom zou je cruise control inbouwen in je auto?

Een cruise control houdt de snelheid van uw auto constant, zonder dat je daarbij het gaspedaal hoeft te bedienen.

– Je bespaart brandstof, vooral bij lange afstanden. Uit overheidsonderzoek is een mogelijke besparing van 10% gebleken

– Je rijdt veel comfortabeler en komt merkbaar uitgeruster aan.

John Gold Cruise control
Wij hebben zelf de voorkeur voor het merk cruise control John Gold cruise control. Dit zijn professionele cruise controls die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen binnen de autoindustrie. De cruise controls van John Gold zijn speciaal gemaakt voor uw merk en type auto, het is Nederlands maatwerk!

De bediening
 Je kunt de John Gold Cruis control eenvoudig bedienen door een druk op de een knop, zo kun je gemakkelijk wisselen tussen de één tot drie zelf ingestelde snelheden. Dit kan ook tijdens het rijden.

 

Arendse CM3 gemonteerd

Een voorbeeld van een bedieningspaneel gemonteerd in een auto.

Er zijn verschillende soorten bedieningen leverbaar. We adviseren graag de meest passende bediening bij jouw auto.

De speedlimiter
De speedlimiter houdt voor je de snelheid in de gaten en zorgt dat je niet sneller gaat dan een door je zelf ingestelde sneldheid. Je kunt maximaal 3 snelheden instellen, zo kan je heel makkelijk schakelen tussen de snelheden.

 

Bekijk hier een kort duidelijk uitleg van cruise controle met een  speedlimiter. Zeker een meerwaarde, nu dat het drukker dan ooit is op de weg en met komst van de verlaging van de maximale snelheid.

Waarom een speedlimiter?

– Je bespaart brandstof, vooral bij lange afstanden.
– Vlot aanpassen aan het verkeer, zonder zorgen over de maximumsnelheid.
– Je rijdt veel comfortabeler en komt merkbaar uitgeruster aan.

Cruise control én speedlimiter
Met de combinatie van een cruise control, je persoonlijke snelheidsassistent, bepaal je zelf je constante snelheid en met de speedlimiter bepaal je de maximale snelheid.

Laten inbouwen
Graag adviseren we jou bij jouw keuze. Kies je voor een cruise control of de speedlimiter of de combinatie van beide? Wij kunnen deze vakkundig inbouwen in meer dan 800 verschillende auto’s.  Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen je graag verder.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service hebben we hoog in het vaandel staan

 

Cruise control

laten inbouwen

Cruise control en speedlimiter
inclusief montage vanaf: € 549,-

Speedlimiter
inclusief montage vanaf: € 399,-

Interesse in Cruisecontrole voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This