1-Din autoradio

FUNCTIES VAN dE TRADITIONELE 1-DIN AUTORADIO

Cd speler  |  Aux aansluiting  |  USB aansluiting

BT streamen  |  BT handsfree  |  DAB+  |  Vario colour display

Carplay *  |  Auto android *  |  App synchronisatie mode

voor navigatie  |  Weblink

Scroll verder voor meer info over deze functies!

Verdubbel je autoradio door een klapscherm 1-Din!

Wilt je alle mogelijkheden van een dubbele autoradio oftewel 2-Din in het formaat van een traditionele autoradio oftewel 1-Din?
Wij hebben voor u de oplossing! Met een 1-Din klapscherm kan krijg je alle mogelijkheden van een 2-Din autoradio.

Geniet van je 1-Din autoradio

Een 1-Din autoradio biedt een combinatie van krachtig entertainment, hoogwaardige audio functies en smartphone connectiviteit. Door de koppeling van je smartphone kan je veel toepassingen van  je smartphone gebruiken in de auto. Sommige toestellen hebben zelf een oplossing met smartphone houder. Is je bestaande autoradio aan vervanging toe dan adviseren we je graag!

Functie van een

1-Din autoradio

Iedereen kent dit klassieke formaat autoradio wel. Deze wordt nog steeds gemonteerd in de auto maar de autoradio krijgt steeds meer functies.

CD-speler
Bij een nieuwe 1-Din autoradio zit meestal geen cd-speler meer, omdat deze functie steeds minder gebruikt wordt. Deze functie wordt steeds vaker vervangen door de mogelijkheid om op je 1-Din autoradio met bluetooth een verbinding te maken met je smartphone of tablet. Zo kun je geluid streamen naar je autoradio.

AUX-aansluiting
Een AUX-aansluiting ziet er uit hetzelfde als de hoofdtelefoon aansluiting die je ook op je smartphone of MP3 speler vindt. Door een kabel die aan beide kanten van een 3.5 mm jack-plug aansluiting heeft, koppel je de smartphone of MP3 speler aan je autoradio. De geluidsweergave gaat nu over de speakers van je auto.

USB-aansluiting
Doordat een autoradio vaak aan de voorkant of aan de achterkant een USB-aansluiting heeft, kan je hier een USB-stick met MP3 bestanden plaatsen. Zo kun je altijd veel muziek bij je hebben. De USB-aansluiting kan natuurlijk ook gebruikt worden om je smartphone op te laden.

Bluetooth, audio streaming en handsfree bellen
Met een draadloze verbinding tussen je smartphone en je radio kun je muziek of een telefoongesprek doorsturen oftewel “streamen” naar je 1-Din autoradio. Er wordt onderscheid gemaakt in bluetooth audio streamen en bluetooth handsfree bellen.Wil je de populaire muziek app Spotify gebruiken in de auto? Met bluetooth kun je de muziek op Spotify streamen naar je 1-Din autoradio.

 

DAB+ Digital Radio
DAB staat voor Digital Audio Broadcasting, dé nieuwe manier van radio luisteren. DAB+ wordt de nieuwe standaard voor heel Europa en daar heb je als automobilist in heel Europa profijt van. Je rijdt met DAB+ ruisvrij naar je europese bestemming. DAB+ is radio luisteren via de digitale ether met hogere geluidskwaliteit, meer zenders en meer gebruiksgemak.

Vario colour display
Stem de display kleur van je 1-Din autoradio af op jouw auto! Vario colour of Multi-colour display maakt het mogelijk om de verlichting van de autoradio aan te passen op de verlichtingskleur van je auto. Zo maak je de radio passend in jouw auto en bij jouw stijl.

Inbouwen van 1-Din autoradio
Wij kunnen je bestaande 1-Din autoradio vervangen voor een 1-Din autoradio met de gewenste functie. Deze wordt in onze werkplaats vakkundig voor je ingebouwd.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan!

Maximale smartphone intergratie met de

Pioneer SPH-20 DAB

De Pioneer SPH-20DAB smartphone & DAB+ radio ontvanger is ontworpen om veilig en gemakkelijk toegang te hebben tot je smartphone apps in je auto. Dit is mogelijk gemaakt door de 4 toegewezen directe knoppen op de 1-Din autoradio. Deze knoppen geven je direct toegang tot je favoriete apps.
De veiligheidsfuncties, zoals spraaksturing ondersteunen de verkeersveiligheid. Wanneer je ook gebruik maakt van de nieuwe Pioneer Smart Sync app, is het zelfs mogelijk kleur aanpassingen én geluidsaanpassingen te maken voor perfecte kleur en geluidsweergave in je auto.
Sluit eenvoudig jouw smartphone aan met de geintergreerde smartphone houder, bedraad of draadloos en kopppel je telefoon met de gratis Pioneer Smart Sync app. Ervaar vervolgens zelf de eenvoudige slimme smartphone integratie in je auto!

Belangrijkste kenmerken:
– Eenvoudige synchronisatie met de Pioneer Smart sync app om je smarthphone functies te intergreren.
– Dab/DAB+ radio
-Maximale connectiviteit voor handsfree bellen en audio streaming via bluetooth
-Verbind elke device met de usb kabel of laad je device op.
– Directe bediening tot de applicaties en spraaksturing voor veel functies!
– Met de Pioneer ND-PS1, kan je de Pioneer SPH-20DAB uitbereidingen met de optie parkeersensoren. Na installatie van deze set krijg je  op de radio visuele parkeerlijnen en accoustische geluidswaarschuwing.

 

Pioneer SPH-DA20DAB smartphone integratieDe Pioneer SPH-20Dab met smartphone in de telefoonhouder, zorgt voor snelle en veilige intergratie van je smartphone in je auto.

Klapscherm, een 1-Din auto-radio met de mogelijkheden van een 2-Din autoradio

Klapscherm autoradio
Wilt je alle mogelijkheden van een dubbele autoradio oftewel 2-Din in het formaat van een traditionele autoradio oftewel 1-Din? Wij hebben voor je de oplossing! Met een  1-Din klapscherm van Pioneer.

Dus heeft jouw auto enkel de mogelijkheid om een 1-Din radio in te bouwen en heb je zelf meer wensen, bijvoorbeeld zoals navigatie, Carplay of Auto Android dan is een klapscherm de oplossing voor jouw. 

Navigatie
Een veel gebruikte toepassing op het scherm is navigatie. Navigatie wordt dan weergeven op het scherm en door dat het geluid van de stembegeleiding over de luidsprekers van je auto te horen is, is de begeleiding optimaal. 

Navigatiesoftware
De navigatiesoftware zit bij een 1-Din autoradio op een navigatiecomputer. Dit is een aparte module. Deze module wordt vaak achter het dashboardkastje gemonteerd. Het grote voordeel van een aparte navigatiecomputer is dat deze altijd werkt en je niet afhankelijk bent van je smartphone, je kunt altijd en overal navigeren. 

Functie Apple Carplay of Auto Android
De andere mogelijkheid voor navigatie en uitbereiding op je 1-Din autoradio met klapscherm zijn de functies Carplay of Auto Android. Doordat de radio je smartphone herkent, koppelt hij de ondersteunende app op je scherm. Hierdoor kan je op het scherm van je autoradio de applicaties  zoals google maps, Waze, Flitsmeister en Whatsapp gebruiken. De mogelijkheden voor Carplay en Auto Android staan volop in ontwikkeling en de mogelijkheden bij het gebruik hiervan worden alleen maar meer en beter. In onze winkel hebben wij de diverse Carplay en Auto Android systemen in onze demokasten.

Knop carplayKnop auto android

Achteruitrijcamera
Een mooie meerwaarde van een 1-Din klapscherm is dat je dan ook een achteruitrijcamera kan aansluiten. Wanneer je de auto in zijn achteruit schakelt dan zie je het achteruitrijbeeld op je scherm. Dit geeft je optimaal rijcomfort.

Knop achteruitrijcamera

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto.  Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan!


Interesse in 1-Din autoradio voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

vakantie Arendse Car Systems

Gesloten zomervakantie 2024

 

Van maandag 5 augustus tot zondag 25 augustus zijn wij gesloten.
In deze vakantie periode zullen wij geen email's beantwoorden en zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

Op maandag 26 augustus zijn wij weer geopend volgens onze normale openingstijden.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Namens team Arendse Car Systems 

 

 

You have Successfully Subscribed!

Share This