+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Arendse Car Systems

al meer dan
25 jaar een begrip!

Wij zijn Remond en Jessica Arendse, de gezichten van Arendse Car Systems.  Als getrouwd stel runnen we ons bedrijf met nog net zoveel passie als 25 jaar geleden.
Dit is hoe het allemaal begon.

Over ons

In de periode dat Remond zijn MTS opleiding volgde in Arnhem (1990-1994) ging hij parttime werken in de electronica zaak Fotobouw gevestigd in het winkelcentrum Presikhaaf. Als electronica en fotocamera liefhebber werkte hij hier met veel gedrevenheid en passie. Hier leerde hij het vak verkopen, maar hij kon het niet laten bezig te zijn met electronica. Het gevolg hiervan was, dat hij in de foto-videozaak een car audio hoek opzette en beheerde tijdens zijn studie aan de MTS. Na de MTS ging Remond fulltime werken bij Fotobouw. Maar het ondernemersbloed triggert, het is met de paplepel ingegoten. Remond realiseerde dat wat hij voor een baas kon, hij zelf ook zou moeten kunnen. Op de jonge leeftijd van 24 jaar schreef hij zich in bij de kamer van koophandel onder Arendse Car Systems. Om precies te zijn op 1 november 1996.

Pittige start
Hij kreeg de mogelijkheid om zijn eerste audiokast met autoradio’s en speakers in de autoshowroom van zijn vader’s garage Arendse Auto’s te plaatsen. Zijn eerste radio’s werden verkocht! Nu had hij de mogelijkheid om de verkochte producten zelf te monteren. Door ook aan de behoeften van klanten van Arendse Auto’s in te spelen, vulde hij zijn werkzaamheden aan met poetsen van auto’s. Al gauw groeide de inbouwwerkzaamheden en op 1 november 1997 kwam het eerste personeelslid in dienst. 

Om de maandelijkse vaste lasten te kunnen betalen als jonge ondernemer, heeft Remond ruim 2 jaar lang, iedere ochtend van 4:00 – 08:30 vrachtwagens geladen en gelost bij de firma Dachser te Zevenaar. Daarnaast runde hij 6 dagen zijn winkel van 09:00 – 18:00 uur. Dit waren pittige tijden maar wel de echte start van Arendse Car Systems.

Overname en uitbreiding
In 2001 werd de overname van een grote bekende car audio winkel in Arnhem door Arendse Car Systems een feit. Door de overname van Bax Car Audio kwamen er veel nieuwe klanten bij in het klantenbestand. Al gauw werd de winkelruimte en inbouw werkplek te klein. 

Arendse Car Systems

Op dat moment stond er naast Arendse Auto’s nog een stuk grond te koop, een buitenkansje en de aankoop werd snel gerealiseerd. In 2002 werden de bouwtekeningen getekend en kon er gestart worden met de bouw. Met volle vaart werd hier aan gewerkt en zo kon Arendse Car Systems in april 2003 verhuizen naar zijn nieuwe locatie, 1 deur verder dan Arendse Auto’s. 

Team Arendse Car Systems

Onze winkelhonden Lizzy en Kate

Lizzy en Kate Jack Russels van Arendse car systems

Lizzy

Lizzy staande foto strand

Onze gezellige winkelhond maakt het wachten in onze showroom aangenaam. Ze brengt je graag haar speelgoed en wil graag met je spelen. Haar specialiteit is de postbode laten schrikken wanneer hij de pakketten komt brengen. 

En daar is ook Kate….

En daar is Kate...
Alleen is maar alleen, Lizzy vond het toch gezelliger als ze ook een maatje heeft in de winkel. Sinds november 2021 houdt Kate samen met Lizzy alles in de gaten. De twee Jack Russels zorgen samen voor een hele enthousiaste begroeting in de winkel. Soms iets te enthousiast maar door ze te roepen met een hondenkoekje zijn ze gauw weer op hun plaats

Maak kennis met Remond… 

Remond is een persoon met een focus, als hij iets bedenkt en voor zichzelf visualiseert, dan gaat hij er ook helemaal voor. 

Een gedreven verkoper die zicht helemaal inleeft in de klant en goed doorvraagt aan de klant wat zijn wensen en verwachtingen zijn. Doordat Remond zelf ook de inbouw cq montage verzorgt, kan hij de klant goed informeren wat mogelijkheden zijn. Iedere auto is een uniek project waarbij vakkundig inbouw- en maatwerk wordt geleverd.

Als perfectionist werkt Remond gestructureerd en nauwkeurig. Tijdens de inbouw beschouwt hij de auto als zijn eigen auto en daar is hij heel zuinig op. Wanneer er in eerste instantie iets niet werkt of technisch aan te sluiten is, dan accepteert Remond geen nee, hij blijft doorgaan tot hij een goede en gedegen oplossing heeft. Zoals hij zelf altijd zegt:   ” er is nog nooit een auto blijven staan”. 

Keywords: perfectionist, techneut, doorzetter, oplossend denk vermogen, energiek en ondernemend. 

… en Jessica!

Een vrouw in de auto electronica, dat komt niet vaak voor!  Tijdens de groeiperiode van het bedrijf heeft Jessica in 2004 haar verkoop-binnendienst functie opgezegd en is ze als partner samen gaan werken met Remond in de zaak. Sindsdien is Jessica niet meer weg te denken. 

Het uitzoeken en uitwerken van een klantvraag, of dit daadwerkelijk mogelijk is in de auto, daar wordt ze heel blij van. Iedere auto is een uniek samenstelling. Iedere offerte is dan ook weer een leuke uitdaging. Gedetailleerd uitzoeken of de klantwensen mogelijk zijn,  doet ze dan ook graag. Haar vindingrijkheid en technische kennis maakt dat ze oplossingsgericht werkt. Persoonlijk contact heeft ze hoog in het vaandel staan!  

Keywords: doortastendheid, energiek, ondernemend, nauwkeurig, systematisch en onderzoekend, doorzetter, gestructureerd, houdt van een uitdaging, veelzijdig en soms wat gereserveerd.

Arendse Car Systems Social Media logo

Arendse Car  Systems anno nu

 

 

Remond en Jessica Arendse

 

 

De winkel en showroom bedragen 170 m2 en de werkplaats 110m2.
De werkplaats beschikt over 3 werkplekken voor de inbouw- en montagewerkzaamheden.

Doordat we sinds 1996 actief werkzaam zijn in auto electronica hebben we veel ervaring in huis. We vormen samen een goed team, hierdoor kunnen we goed op de vraag van de klant inspelen.

Regelmatig bezoeken wij (internationale) vakbeurzen, shows van leveranciers en volgen wij scholing om op hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de introducties van de nieuw producten.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen ? Volg ons dan via een van de social media accounts.

 

 

m2 showroom en werkplaats

Werknemers

jaar 'in business'

Winkelhonden

Hier kun je ons vinden!

Een bezoekje aan onze showroom of onze werkplaats gaat altijd samen met een lekker kopje koffie.
Wilt u een afspraak maken?
Bel met 0316 – 249 548 en we plannen een afspraak voor je in.

Arendse Car Systems

Het Holland 49
6921 GX Duiven
Nederland

Arendse Car Systems

Telefoon: 0316 - 249 548 

Adres

’t Holland 49
 6921 GX DUIVEN

Openingstijden:

Winkel

Maandag t/m vrijdag:
13.30 – 17.00 uur

Werkplaats

Volgens afspraak

Heb je een vraag aan ons?

Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw vraag zo goed mogelijk kunnen behandelen. 

Aanvraag via website

9 + 2 =

Share This