+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Spotify 

Spotify in de auto

Luister muziek met Spotify in de auto. Met Spotify in de auto kies je zelf je favoriete nummers, albums en artiest. Je luistert naar de afspeellijsten die je zelf hebt samengesteld of die je vrienden of bekende artiesten hebben gemaakt. Zo worden files minder erg. Je reis kan niet lang genoeg duren! Met een abonnement op Spotify geniet je onbeperkt van muziek zonder vervelende reclames, maar ook zonder abonnement kun je eindeloos de beste nummers streamen. 

De voordelen van Spotify

– Je eigen favoriete nummers en albums afspelen

– Veiliger dan op je telefoon zoeken

– Onbeperkt muziek zonder reclames

– Spotify kan in elke auto op maat geinstalleerd worden! 

Luister muziek met Spotify

in de auto

Arendse Car Systems biedt vrijblijvend advies en kan afhankelijk van het merk en het type van je auto op de juiste manier Spotify in jouw auto installeren. Laat Spotify installeren in je auto door middel van geavanceerde mediasystemen met bluetooth, aux- of usb-kabel, Auto Android en Apple CarPlay zodat je Spotify kan luisteren in je auto.
Kom naar onze showroom om te informeren naar de mogelijkheden die 100% voldoen aan jouw verwachtingen.

Manieren om Spotify in de auto af te spelen:

Via het mediasysteem
Veel mediasystemen voor auto’s hebben een geïntegreerde Spotify-app. Er is voor elke auto een geavanceerd mediasysteem dat perfect past bij jouw auto en jouw voorkeuren. We bieden een ruim assortiment met kwalitatief hoogstaande merken als Pioneer en Alpine. 

Met Bluetooth
Kies voor draadloos en speel Spotify af via je autoradio met Bluetooth-ondersteuning. Wanneer je jouw smartphone verbindt met de Bluetooth-functie van je auto, wordt de autoweergave automatisch ingeschakeld. De pictogrammen worden hierdoor groter en makkelijk te gebruiken in de auto. 

Bediening van je 2-Dinn autoradio in je auto

 

Gebruikmaken van een kabel
Je kunt een AUX- of USB-kabel gebruiken om je mobiele telefoon of tablet rechtstreeks met je auto te verbinden. Wij weten precies welke kabel passend is bij jouw auto en kunnen de installatie voor je doen, zodat jij straks met je favoriete muziek via Spotify de weg op gaat. 

 

 

Android Auto multimedia systeem
Is je auto geschikt voor Android Auto? Dat zoeken we graag voor je uit. Want dan kun jij jouw Android-telefoon met Android Auto verbinden aan je auto. Zo kun jij met gemak gebruik maken van de apps op je telefoon en dus ook je Spotify account. 

Apple CarPlay multimedia systeem
De meeste nieuwe auto´s zijn geschikt voor Apple CarPlay, de iOS feature van Apple. Hiermee kun je jouw iPhone verbinden met de auto en de apps op je iPhone onderweg gebruiken, dus ook je Spotify account. Je streamt de muziek waar jij van houdt!

Spotify

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

Interesse in Spotify voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This