+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Ritregistratie

Rittenregistratie door Arendse Car Systems

– Professionele werkplaats
– Maatwerk per auto
– Meer dan 26 jaar inbouw ervaring
– Inbouw garantie
– 7 dagen per week bereikbaar in geval van storing

 

 

De merken rittenregistratie

– Moving intelligence
– Farringwell
– Accredis
– Yellowpack
– Europetrack

Beheer je wagenpark

Vind jij kilometerregistratie een vervelende en tijdrovende klus ? Weet je van jezelf of van je medewerkers dat je hier niet consequent in bent? Wil je de kans op een naheffing van de Belastingdienst voorkomen? Dan is het erg verstandig om een rittenregistratiesysteem in te laten bouwen. 

Laten inbouwen van een  kilometerregistratie systeem
Wij kunnen verschillende merken rittenregistratiesystemen leveren en inbouwen. De systemen die wij adviseren voldoen 100% aan de fiscale regels en zijn voorzien van het keurmerk ritregistratiesytemen. Na inbouw van een rittenregistratiesysteem worden alle ritgegevens geregistreerd en bewaard. Zo heb je ten alle tijden inzicht in de gereden ritten. 

Overzicht in je wagenpark
Heb je een team dat samen auto’s deelt en wil je op eenvoudige manier inzicht hebben waar de auto zijn en de gereden route ? Door de het inbouwen van een rittenregistratie unit kan je altijd live zien waar de auto is. Door op gepaste wijze met de gegevens om te gaan kan je tijd en geld besparen in je wagen. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij kunnen meedenken wel systeem geschikt is voor jouw bedrijf.

De werking van

 rittenregistatie

Rittenregistratie
Dit is een ingebouwde module in je auto die er voor zorgt dat je de gereden kilometers registreert. Zo kan je makkelijk de zakelijke en prive kilometers scheiden.

Track en trace functie
Dit is een handige functie die het inzichtelijk maakt waar de auto is, dit is ideaal bij het maken van een planning. Zeker bij meerdere auto’s, oftewel een wagenpark, kan je voordelen behalen uit deze functie. Minder tijdsverspilling en kilometers, dit scheelt dan in de kosten. Door aanpassingen te maken in de software kan de rittenregistatie software op maat gemaakt worden voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Uren registratie
Nog een voordeel van een rittenregistratie systeem is, dat je precies ziet hoe laat de auto gestart wordt en welke weg de auto aflegt. Zo kan je altijd nakijken hoelang je onderweg bent geweest of hoelang  je werknemer onderweg was. Zo kan je heel gemakkelijk de gereden uren nakijken en doorbelasten aan je klant.

 

 

Onze merken rittenregistratie:
Moving intelligence
Farringwell
Accredis
Yellowfox
Europetrack

De voordelen van rittenregistratie systeem
– Live volgen
– Snelheid rapportages
– Brandstofverbruik
– Ritten inzichtelijk via web of app op je smarthphone
– Geofence aan te zetten
– Keurmerk ritregistratiesystemen

Wij kunnen van deze merken alle producten leveren en monteren in jouw auto. Wij hebben een verfijnde selectie voor je gemaakt in verschillende merken. Ieder merk heeft zijn eigen voordelen en meerwaarde. Wij maken graag voor jouw auto of wagenpark een passende offerte die aansluit op jullie gebruik en wensen.  

Een kort filmpje over rittenregistratie.

Rittenregistratie

laten inbouwen

Rittenregistratie laten inbouwen

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en de prijs van het leveren en monteren van een rittenregistratie. Wij monteren graag een rittenregistratiesysteem vakkundig in jouw auto.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

 

 

 

 

 

 

Interesse in rittenregistratie voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This