Auto Android

AUTO ANDROID

Auto Android is in feite een versimpelde versie van Android voor het dashboard van je auto.  Dit maakt het mogelijk je smartphone te integreren in je auto.

De nadruk ligt op veiligheid en simpliciteit: menu’s zijn overzichtelijker,
knoppen zijn groter en je wordt niet afgeleid door allerlei notificaties.

Ook kun je bijvoorbeeld maar één app tegelijk gebruiken, die ook nog eens behoorlijk uitgekleed is. Kenmerken van Android Auto zijn grote simple knoppen zodat je tijdens het rijden zo min mogelijke afleiding hebt.

 

DE VOORDELEN VAN AUTO ANDROID

– Je smartphone integreren in je auto.
– Altijd up-to-date kaarten door gebruik van Google maps.
Door grote duidelijke knoppen heb je tijdens het rijden zo min mogelijke afleiding.
Met behulp van de systemen van de merken Pioneer en Alpine  kan Auto Android worden geïntegreerd in iedere auto.

Hoe fijn is het om je veelgebruikte apps ook in je auto werkend te hebben?

Geniet van Auto Android

in je auto

Auto Android is in feite een versimpelde versie van Android voor het dashboard van je auto.  Dit maakt het mogelijk je smartphone te integreren in je auto. De nadruk ligt op veiligheid en simpliciteit: menu’s zijn overzichtelijker, knoppen zijn groter en je wordt niet afgeleid door allerlei notificaties.

Ook kun je bijvoorbeeld maar één app tegelijk gebruiken, die ook nog eens behoorlijk uitgekleed is.  Kenmerken zijn grote eenvoudige knoppen zodat je tijdens het rijden zo min mogelijke afleiding hebt.

Het werkt op een scherm met een minimale afmeting van 7″ inch.  De applicaties zijn groot, duidelijk en eenvoudig. Wij hebben diverse systemen in onze winkel waar Auto Android op werkt.

We kunnen het inbouwen door je bestaande radio te vervangen door een 2-Din autoradio met Carplay. Ook wanneer je een originele af fabriek radio hebt, hebben we vaak een oplossing. Door te werken met een auto-specifieke inbouwframe kunnen we een 2-Din autoradio vakkundig inbouw in jouw auto.

Auto Andriod toevoegen aan je originele beeldscherm
Mocht je af fabriek radio niet te vervangen zijn, dan kunnen we bij de meeste auto’s een module toevoegen dat het wel mogelijk maakt. Kortom, mogelijkheden genoeg om naar onze showroom te komen of contact met ons op te nemen.

 

Wat kan je allemaal
met Auto Android?

Android Auto is eigenlijk de koppeling tussen je Android smartphone en de radio in je auto. Je verbindt je smartphone met je auto, waarbij het scherm wordt getoond in het dashboard. Vervolgens kun je met Google Maps navigeren, muziek luisteren met Spotify of Play Music en inkomende telefoontjes en sms’jes beantwoorden. Hoe fijn is dit?

android auto overzicht

Alle apps draaien op je smartphone, waardoor ze sneller up-to-date kunnen worden gehouden. Android Auto bestaat in de basis uit het homescreen, met onder andere muziek van Google Play Music, Google Maps en recente Google Now-kaarten.

Google maps
Google laat de informatie zien die je op dat moment nodig hebt. Direct navigeren naar jouw volgende afspraak in Google Agenda; het kan allemaal. Mocht je vertraging oplopen, dan kun je direct vanaf het scherm een e-mail of sms naar degene van jouw afspraak sturen. In Google maps wordt alles met spraaksturing aangestuurd.

 

Spotify
Spotify is één van de bekendste applicaties die gebruikt worden voor het beluisteren van muziek. Deze app gebruik je misschien ook thuis en op je werk. Natuurlijk wil je dit ook in je auto.

Spotify werkt in de auto prima samen met elke nieuwe autoradio en 2-Din autoradio´s. Deze app maakt files minder erg, laat je reis minder lang duren en geeft je de kans om de tijd in de auto te spenderen aan het luisteren van bijvoorbeeld een nieuw album of nieuwe podcast aflevering.

Weblink
Met de nieuwe WebLink-app wordt het entertainmentsysteem in je auto met een verbazingwekkende wereld aan apps uitgebreid. Geniet van gepersonaliseerde muziek, video’s en andere aangesloten content die geactiveerd wordt door uw telefoon en de cloud.

Inbouwen systeem
Wij kunnen vakkundig in onze werkplaats jouw auto voorzien een Auto Android 2-Din multimedia systeem.

In deze sportieve Fiat Abarth 124 Spider hebben we een aftermarket Auto Android & CarPlay module gemonteerd. Wil jij dit ook in jouw auto?
We kijken graag naar de mogelijkheden in jouw auto. Neem vandaag nog contact met ons op.

 Waarom Auto Android
in mijn auto ?

De meerwaarde van het uitbreiden van je auto met Audo Android zijn de gratis navigatie-apps zoals Waze en Google Maps. Deze kaarten zijn dan ook altijd up-to-date. Je hoeft nooit meer een kaart update aan te schaffen voor je navigatiesysteem.

Met het systeem maak je optimaal gebruik van je smartphone in de auto. Je favoriete muziek kan direct op je autoradio worden afgespeeld.

Google Maps
Google Maps herken je waarschijnlijk direct uit de Google browser die je op je computer ook gebruikt. Google Maps is navigatie te gebruiken vanaf je auto-display. Google Maps werkt prima op het scherm van je multimediasysteem in je auto. Je multimediasysteem dient dan wel de CarPlay en Auto Android functie te hebben.

Auto Android in je auto met Brodit houder

Inbouwen van Auto Android in jouw auto
Wij kunnen Auto Android inbouwen in jouw auto. Deze wordt in onze werkplaats vakkundig voor je ingebouwd.

 

 

Muziek streamen
Wanneer er in jouw auto een radio of multimediasysteem is geïntegreerd met de bluetooth functie, dan kan muziek draadloos via je smartphone naar je autoradio worden gestreamd. Jij bepaalt zelf wat jij wilt horen!

Flitsmeister
Flitsmeister is niet alleen handig om snelheidsboetes mee te voorkomen, maar ook om op de hoogte te blijven van vertragingen of andere zaken op jouw route. De app heeft bovendien een navigatiefunctie gekregen, waardoor het een zeer uitgebreide app is met een interessante optie als standaard navigatie-app in jouw auto.

Flistmeister

Spotify
Spotify is één van de bekendste applicaties die gebruikt worden voor het beluisteren van muziek. Deze app gebruik je misschien ook thuis en op je werk. Natuurlijk wil je dit ook in je auto.

Spotify werkt in de auto prima samen met elke nieuwe autoradio en 2-Din autoradio´s. Deze app maakt files minder erg, laat je reis minder lang duren en geeft je de kans om de tijd in de auto te spenderen aan het luisteren van bijvoorbeeld een nieuw album of nieuwe podcast aflevering.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

 

 

Interesse in Auto Android voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

vakantie Arendse Car Systems

Gesloten zomervakantie 2024

 

Van maandag 5 augustus tot zondag 25 augustus zijn wij gesloten.
In deze vakantie periode zullen wij geen email's beantwoorden en zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

Op maandag 26 augustus zijn wij weer geopend volgens onze normale openingstijden.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Namens team Arendse Car Systems 

 

 

You have Successfully Subscribed!

Share This