Go all the way!

DE NIEUWSTE MULTIMEDIA

Wat wordt het: de traditionele 1-Din autoradio of het trendy 2-Din systeem? Of ga je voor het maximale en laat je een Size up systeem installeren?
Wij laten de verschillen graag aan je zien!

DE NIEUWSTE GENERATIE AUTORADIO’S 

Wat kan een autoradio tegenwoordig allemaal?

Als we kijken naar de oorsprong van een autoradio, dan klopt de benaming eigenlijk niet meer. Een autoradio zit inderdaad in de auto en heeft een radiofunctie, maar het kan én moet veel meer kunnen volgens de huidige gebruiker.

De betekenis volgens Wikipedia:

” Een autoradio is een radio-ontvanger die is ingebouwd in een auto. De autoradio was de vroegste toepassing van elektronica in auto’s. En niet de benzineauto, maar de stoom- en de elektrisch aangedreven auto waren de eerste ‘mobiele radiostations”.

Meer dan alleen een autoradio
Vanaf de jaren 60 worden autoradio’s van meer mogelijkheden voorzien dan de radio aleen. Er komen autoradio’s met platenspeler en cassettespeler op de markt. Tijdens deze ontwikkeling komen de fabrikanten met een standaard radioformaat, de 1-Din maat.

Laat een 1-Din of 2-Din autoradio inbouwen.
Tegenwoordig is de 2-Din radio met scherm populair. Dit formaat is even groot als twee 1-Din radio’s boven elkaar.  Oftewel, zoals het in de volksmond wordt genoemd, een dubbele autoradio.

De laatste trend, die vol in ontwikkeling is, is de Size Up radio. Deze autoradio met klapscherm heeft veel inbouw mogelijkheden voor verschillende auto’s.
Laat je verrassen door ons ruime assortiment: bij ons vind je alles van een losse autoradio verloopstekker tot een compleet nieuw systeem.

Autoradio met Auto Android of CarPlay
Kies je het liefst je eigen muziek? Stream dan je favoriete nummers direct vanaf je iPhone met CarPlay, de iOS feature van Apple. Heb je een Android smartphone? Dan biedt Auto Android dezelfde mogelijkheden. Zo geniet jij van de beste muziek op bijvoorbeeld Spotify of luister naar de nieuwste podcast aflevering. Naast een USB-aansluiting kunnen we draadloze verbinding voor je autoradio met bluetooth maken.

Digitale autoradio aansluiten met DAB+
Echte radio liefhebbers luisteren natuurlijk naar hun favoriete station met DAB+, de digitale opvolger van FM. Hiermee geniet je van digitale geluidskwaliteit zonder ruis en meer zenders. Zoek je naar een antenne voor DAB+ op een bestaande autoradio? Arendse Car Systems heeft voor elk merk en type auto de best passende digitale antenne.

 

Alles over autoradio’s
vind je hier!

Wat kunnen we voor
je doen?

Autoradio

Is je originele autoradio verouderd of voldoet hij niet meer aan je wensen? Werkt de autoradio niet meer samen met je smartphone?
Dat kunnen wij voor je oplossen!

Navigatie

Wil je zoals zovelen ook gebruikmaken van CarPlay in je auto? Of is je navigatie systeem verouderd en heeft hij een update nodig? Kom dan even langs en wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Auto beveiliging

Autodiefstal of inbraakschade is een hot item. Niets is vervelender dan in je auto willen stappen en ontdekken dat deze niet meer op zijn plek staat. Wij denken met je mee over de beste beveiliging.

Auto comfort

Mis je een comfort in je auto, zoals cruise control? Of wil je toch een achteruitrijcamera in je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Inbouw en onderhoud

Het leveren en monteren van elektronische onderdelen zoals een radio, carkit, dab-module behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Entertainment

Verhuur van DJ sets is bij ons mogelijk. Heb je een feestje en zoek je geluidsapparatuur, dan kunnen wij wat voor je betekenen.

Arendse Car Systems

 

Adres

’t Holland 49
 6921 GX DUIVEN

Openingstijden:

Winkel

Maandag t/m vrijdag:
13.30 – 17.00 uur

Werkplaats

Volgens afspraak

Heb je een vraag aan ons?

Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw vraag zo goed mogelijk kunnen behandelen.  

 

Aanvraag via website

14 + 5 =

vakantie Arendse Car Systems

Gesloten zomervakantie 2024

 

Van maandag 5 augustus tot zondag 25 augustus zijn wij gesloten.
In deze vakantie periode zullen wij geen email's beantwoorden en zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

Op maandag 26 augustus zijn wij weer geopend volgens onze normale openingstijden.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Namens team Arendse Car Systems 

 

 

You have Successfully Subscribed!

Share This