+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Met navigatie altijd on route!

ondek de opties

van navigatie

Een must van de verzekering of toch wel noodzakelijk….?
Lees hier alle in's en outs over het beveiligen je auto.

NAVIGATIE,
DE WEGBEGELEIDING
IN DE AUTO 

De tijd dat we zonder navigatie van huis weg gingen, door thuis van tevoren met een papieren wegenkaart de route te plannen, dat kunnen we ons niet meer voorstellen. De nieuwe bestuurders leren met hun autorijlessen al rijden met begeleiding van een navigatiesysteem.

Bijna iedere nieuwe auto is tegenwoordig uitgerust met een navigatiesysteem. Heb je een auto zonder navigatie, met geïntegreerd scherm zonder navigatie of een youngtimer met een erg verouderd systeem? Wij kunnen dit professioneel aanpassen aan de jouw gebruikerswensen.. Je bent bij ons aan het juiste adres! 

De soorten navigatiesystemen die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn navigatiesystemen die verwerkt zijn in een 1-Din systeem of  2-Din Systeem. De ontwikkelingen om nog grotere schermen in auto’s te kunnen inbouwen gaan heel erg snel. De nieuwste trend noemen wij Size Up. Het Size Up systeem maakt het mogelijk om nog grotere schermen in je auto te monteren.

Wil je zelf het nieuwst navigatiesysteem zien, aanraken en horen? Je scherm upsizen? Kom dan naar onze winkel en laat je inspireren voor jouw auto.

Alles over navigatie
vind je hier!

Wat kunnen we voor
je doen?

Autoradio

Is je originele autoradio verouderd of voldoet hij niet meer aan je wensen? Werkt de autoradio niet meer samen met je smartphone?
Dat kunnen wij voor je oplossen!

Navigatie

Wil je zoals zovelen ook gebruikmaken van CarPlay in je auto? Of is je navigatie systeem verouderd en heeft hij een update nodig? Kom dan even langs en wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Auto beveiliging

Autodiefstal of inbraakschade is een hot item. Niets is vervelender dan in je auto willen stappen en ontdekken dat deze niet meer op zijn plek staat. Wij denken met je mee over de beste beveiliging.

Auto comfort

Mis je een comfort in je auto, zoals cruise control? Of wil je toch een achteruitrijcamera in je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Inbouw en onderhoud

Het leveren en monteren van elektronische onderdelen zoals een radio, carkit, dab-module behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Entertainment

Verhuur van DJ sets is bij ons mogelijk. Heb je een feestje en zoek je geluidsapparatuur, dan kunnen wij wat voor je betekenen.

Arendse Car Systems

Telefoon: 0316 - 249 548 

Adres

’t Holland 49
 6921 GX DUIVEN

Openingstijden:

Winkel

Maandag : 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: alleen op afspraak

Werkplaats

Volgens afspraak

Heb je een vraag aan ons?

Wil je weten of wij een bepaald artikel op voorraad hebben of wat de inbouw mogelijkheden zijn in jouw auto? Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw vraag zo goed mogelijk kunnen behandelen. Of kom langs in onze winkel, daar helpen we je graag verder.

Opmerking: Door de corona hebben wij meer mail aanvragen dan wij gewend zijn, en kan beantwoording van de mail langer duren dan normaal. Als u tijdens onze openingstijden telefonisch contact met kunnen we uw vragen sneller beantwoorden. 

Aanvraag via website

3 + 14 =

favicon

Huishoudelijke mededeling

 

Op dit moment hebben wij een langere reactietijd op mail aanvragen dan dat je van ons gewend bent gezien de hoeveelheid aanvragen die wij ontvangen. De wachttijd voor een afspraak in de werkplaats is ook langer dan normaal. We hopen op jullie begrip en we doen ons best om zo snel mogelijk de aanvragen te beantwoorden.

Team Arendse

You have Successfully Subscribed!

Share This