+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Object Volgen

Het track en tracen van objecten

– Electrische fiets
– Motor 
– Scooter
– Brommer
– Graafmachine
– Werkmateriaal 

 

Meerwaarde van Objecten volgen

– Live volgen
– Grip op je objecten
– Inbouw garantie
– 7 dagen per week bereikbaar in geval van storing

 

Beheer, registreer en beveilig al je objecten

Het beveiligen en volgen van objecten, naast een auto, ook daar kunnen we wat in betekenen.

De auto beveiligingsproducten die geschikt zijn voor in de auto kunnen door ons ook geleverd worden voor andere objecten.

Wil jij je electrische fiets, boot of graafmachines beveiligd hebben? Wij denken graag met je mee om jouw object te beveiligen.

 

Grip op alles wat beweegt

Klik op het logo van Object Volgen, dan kom je op de website van Object Volgen. Daar kun je alles lezen en te weten te komen over het beveiligen van voortuigen en het beheren hiervan.  

In samenwerking met Arendse Car Systems kunnen we alle inbouw verzorgen volgens de Kiwa SCM eisen.

 

 

 

 

Diefstal cijfers

Electrische fietsen

Het aantal gestolen elektrische fietsen is vorig jaar spectaculair gestegen. Grootste verzekeraar ANWB meldt een toename van bijna 40 procent over 2019. Oorzaak is de doorbraak van e-bikes naar het grote publiek.
Verzekerden rapporteerden vorig jaar ruim 3800 gestolen e-bikes bij de ANWB, 38 procent meer dan in 2018. Nu een gemiddelde stekkerfiets al snel 2000 euro kost, groeide de schadelast met bijna de helft (47 procent). ,,We waren vorig jaar miljoenen euro’s extra kwijt”, aldus Bert Gelling, productmanager van de ANWB-verzekeringstak.

 

Grip krijgen op alles wat beweegt!
Zoals in je in het artikel hebt kunnen lezen, is het beveiligen van electrische fietsen  ook noodzakelijk aan het worden.
Wil jij je object zoals je electrische fiets beheren en er grip op krijgen? Door op de juiste manier je object te beveiligen kan het je jaarlijks kosten en veel ongemakken besparen. Wij denken graag met je mee en adviseren je graag de passend oplossing.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk voor je auto en andere objecten. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service hebben we hoog in het vaandel staan

 

Interesse in het volgen van jouw objecten?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

vakantiesluiting

Vakantiesluiting

 

De winkel en werkplaats is gesloten van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus ivm onze vakantie.
Maandag 14 augustus we geopend volgens onze normale openingstijden.

 

Gedurende deze sluiting wordt er geen mail behandeld of telefoon aangenomen. Wij vragen u vriendelijk in de week van 14 augustus nogmaals contact met ons op te nemen. 


Team Arendse Car Systems 

 

You have Successfully Subscribed!

Share This