+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

The perfect beat

Entertainment

Wat is voor jou entertainment? The perfect beat in je auto of de club speaker voor een lekker feestje. Heerlijke tijdens een bbq achter de draaitafel met vrienden? 

 

Entertainment

In de auto, thuis of  in de club

Wij houden van goede entertainment. Of dit nu thuis is, in de club of in de auto, wij hebben mooie oplossingen hier voor. Door onze kennis van geluid en beeld, brede interesse in entertaiment kunnen we deze ervaringen delen met jou als klant.

We houden zelf de ontwikkelingen en trends op gebied van entertaiment bij en denken graag mee om dit in jouw auto in te bouwen. Laat je door inspireren en schroom zeker niet om jouw wensen en gedachtes met ons te bespreken. Wij houden van uitdagingen en maatwerk.

In de auto kun je veel doen op gebieden van geluidsverbetering. Vaak wordt dan gedacht aan de buurjongen uit de straat met de vette bass beat. Maar we hopen  je te mogen inspireren, er is veel meer dan dat een vette bass beat mogelijk om mooi en goed geluid in je auto te krijgen. Car audio heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkelingen doorgemaakt.

 

DJ bij arendse car systems

 

 

Audio upgrade
Een grote vernieuwing is audio upgrade. Het verbeteren van je car audio, maar alles in je auto blijft origineel. De originele radio en speaker blijven in de auto maar door het toevoegen van een DSP versterker wordt de aansturing verbeterd en kunnen we met software de geluidsafstelling optimaal afstellen aan jouw auto.

Navplay, Navcam en Navision
Als premium select dealer van Navinc hebben wij veel mogelijkheden om jouw auto aan te vullen met de gewenste entertainment.

#NAVvision – Rear Seat Entertainment
#NAVplay – Infotainment systems
#NAVcam – High End camera systems

 

Ziggo Tv kijken in je auto

DJ Gear
Vanuit onze liefde voor muziek en door dat wij al jaren een select Car Pioneer Pals Dealer zijn kunnen wij de pioneer DJ producten leveren en supporten. Wij kunnen reparatie en onderdelen van Pioneer DJ gear artikelen verzorgen. Dus ben je opzoek naar een onderdeel van Pioneer Dj set of wil je deze laten repareren dan helpen wij je graag verder. Ook leveren wij van diverse merken monitoir en club speakers.

 

Alles over entertainment
vind je hier!

Wat kunnen we voor
je doen?

Autoradio

Is je originele autoradio verouderd of voldoet hij niet meer aan je wensen? Werkt de autoradio niet meer samen met je smartphone?
Dat kunnen wij voor je oplossen!

Navigatie

Wil je zoals zovelen ook gebruikmaken van CarPlay in je auto? Of is je navigatie systeem verouderd en heeft hij een update nodig? Kom dan even langs en wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Auto beveiliging

Autodiefstal of inbraakschade is een hot item. Niets is vervelender dan in je auto willen stappen en ontdekken dat deze niet meer op zijn plek staat. Wij denken met je mee over de beste beveiliging.

Auto comfort

Mis je een comfort in je auto, zoals cruise control? Of wil je toch een achteruitrijcamera in je auto? Dan ben je bij aan op het juiste adres.

Inbouw en onderhoud

Het leveren en monteren van elektronische onderdelen zoals een radio, carkit, dab-module behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Entertainment

Verhuur van DJ sets is bij ons mogelijk. Heb je een feestje en zoek je geluidsapparatuur, dan kunnen wij wat voor je betekenen.

Arendse Car Systems

Telefoon: 0316 - 249 548 

Adres

’t Holland 49
 6921 GX DUIVEN

Openingstijden:

Winkel

Maandag t/m vrijdag:
13.30 – 17.00 uur

Werkplaats

Volgens afspraak

Heb je een vraag aan ons?

Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw vraag zo goed mogelijk kunnen behandelen.

Aanvraag via website

11 + 9 =

Share This