+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Maatwerk

Wij zijn klantgericht

We denken graag met jou als klant mee om jouw aanpassingswensen in jouw auto mogelijk te maken.

Ons maatwerk

Wij gaan voor maatwerk; iedere auto en iedere wens van de klant vraagt om maatwerk en perfectie. Wij leveren de gewenste auto electronica aanpassingen in jouw auto!

Maatwerk

Wat verstaan we onder maatwerk?

Maatwerk is eigenlijk niks dan het aanpassen van je auto met jouw comfort wensen op de manier die bij jou als klant en jouw auto past. Doordat wij veel ervaring hebben met allerlei auto electronica componenten en weten hoe je in een auto componenten kan aanpassen en vervangen, kunnen we maatwerk uitvoeren.

Heb je een aanpassing die je wenst in je auto? Kom naar onze winkel met je auto en we kijken samen graag naar wat we voor je kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken zodat we alle tijd voor je hebben. 

 

 

Maatwerk  in een                       Landrover Range Rover Sport

Hier hebben we door middel van een Cartv, een aangepaste Apple TV die geschikt is voor in de auto, het mogelijk gemaakt om de volgende bronnen in de auto te kunnen kijken: 

  • Ziggo, ideaal voor alles sportwedstrijden zoals Formule 1, Voetbal en Tour de France
  • Netflix, heerlijk om de kinderen stil te houden
  • Youtube
  • Internet

Maatwerk in een Alfa 4c

In deze Alfa 4c hebben we de navigatie geupdate door een nieuw Pioneer klapscherm AVH-7800Dab en een navigatie module te monteren.

Door het oude systeem te vervangen heeft deze klant nu ook Dab+ radio en kan hij gebruik maken van Apple Carplay.

Referenties

Goede kwaliteit en top service dat is wat je bij Arendse kan verwachten!

Het inbouwen van een alarmsysteem in de auto is uiterst vakkundig en netjes uitgevoerd. Jaarlijks sturen ze  vanuit Arendse keurig een herinnering in verband met de verzekering. Ook de service is uitstekend te noemen, een belletje is voldoende om op afstand geholpen te worden. De benodigde gegevens zijn  bij Arendse altijd bij de hand.

Service van de zaak staat bij Arendse nog hoog in het vaandel !

Jean Paul Vossers

Particulier, Nvt

Door groeit van mijn bedrijf kwamen er meer bedrijfsauto’s en personeelsleden. Om de kilometer goed te registeren, zocht ik een bedrijf die mij een goed rittenregistratie systeem kon adviseren. Zo kwam ik bij Arendse Car Systems te recht.
Inmiddels al jaren een tevreden vaste klant. Recentelijk mijn bedrijfsauto’s ook laten voorzien van deurslot. Arendse Car Systems een prettige bedrijf die je bedrijfsauto compleet kan maken.

Edgar van Leeuwen

Eigenaar / Directeur, Saber brandbeveiliging bv

De Dantracker is gebruiksvriendelijk in gebruik. Snel geactiveerd, gebruiken we voor onze proefritten, leenauto en huurauto’s

Robbie van Rennes

Directeur / Eigenaar , Autobedrijf Rennes

Vakwerk geleverd met een uitstekende service.

Diverse alarmsystemen laten inbouwen door de firma Arendse Car Systems en telkens keurig geholpen. Het hele systeem wordt op zorgvuldige wijze in de auto gemonteerd waarbij aandacht voor de auto, zowel in als exterieur, hoge prioriteit heeft.
Waar andere montagebedrijven genoegen nemen met “als het er maar werkt” kijken Remond en Jessica verder en houden zich aan de geldende normen en eisen m.b.t. certificering, hetgeen later wel blijkt uit de betrouwbaarheid van de ingebouwde alarmsystemen.

Als er vragen zijn of onverhoopt een storing staan ze ook buiten kantooruren klaar voor de klant.
Ga zo door !!

Arie Lubbers

Directeur / Eigenaar, Doesburg Holding BV

Interesse in Maatwerk voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Pin It on Pinterest

Share This