+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

ACHTERUITRIJ CAMERA

DE VERSCHILLENDE SOORTEN CAMERA'S

– Achteruitrijcamera

– Front camera

– Zijzicht camera

– Trailer of paarden trailer camera

BEELDWEERGAVE CAMERA'S

– Origineel scherm (OEM)

– Los beeldscherm

– 2-Din auto radio of 1-Din Klapscherm

– Binnenspiegel

ACHTERUITRIJCAMERA

LATEN INBOUWEN

Mis jij een achteruitrijcamera in jouw auto? Wil je graag zien wat er achter je auto gebeurt wanneer je hem in de achteruitversnelling zet? Door het monteren van een achteruitrijcamera krijg je het beeld van achter je auto op je scherm wanneer je de auto in de achteruitrijversnelling zet.

Een achteruitrijcamera helpt ongelukken voorkomen
Het is bewezen dat met een achteruitrijcamera jaarlijks meer dan duizend ongelukken voorkomen worden. Dit komt doordat je als bestuurder een beter zicht op de weg achter je krijgt. Je krijgt dan zicht op die net iets te krappe parkeerplaatsen, een paaltje dat je over het hoofd hebt gezien of kinderen die opeens de weg oprennen, omdat ze achter hun bal aan rennen. Dit zijn hindernissen die iedereen per ongeluk over het hoofd kan zien.

Meer comfort met achteruitrijcamera
Naast veiligheid geeft een achteruitrijcamera extra rijcomfort. Zoals bij het aankoppelen van je aanhanger of caravan. Er zijn zelfs camera’s op de markt met programmeerbare beeldlijnen. Tijdens het achteruitrijden zijn er dan hulplijnen zichtbaar op het beeld.

De kosten om beschadigingen aan je auto te laten herstellen kunnen snel oplopen. Daarom adviseren we iedereen om een achteruitrijcamera te laten installeren, zeker wanneer je een auto hebt met beperkt zicht naar achteren.

Camera systeem
in je auto

Ervaar het gemak van een achteruitrijcamera of camerasysteem in jouw auto
Wij zijn officieel Navinc Premium Dealer en we zijn gespecialiseerd in camerasystemen voor alle automerken. In onze demonstratiemeubels in de showroom kunnen we je alle nieuwste innovaties laten zien en ervaren. We geven je graag persoonlijk aandacht en advies voor de beste achteruitrijcamera in jouw auto of bestelauto. We hebben oplossingen voor zowel auto’s met een af fabrieksysteem of voor auto’s waar achteraf een radiosysteem is ingebouwd.

Achteruitrijcamera op je bestaande autoradio
Laat een achteruitrijcamera aansluiten op je bestaande autoradio met beeldscherm. Belangrijk is dat je scherm een ingang heeft om de achteruitrijcamera aan te sluiten. Als deze ingang niet aanwezig is op het scherm, kunnen we die meestal maken door een interface aan te sluiten. Deze interface maakt het mogelijk om een beeldinput te maken om je originele scherm. Vervolgens kunnen we er een achteruitrijcamera op aansluiten.

 

 

Trailer camera laten inbouwen beeldweergave in Mercedes

Camera gemonteerd op met beeldweergave op origineel beeldscherm van Opel Corsa 2019.

Opel Corsa achteruitrijcamera

Geen beeldscherm in je auto?
Ook dan hebben we een oplossing om een achteruitrijcamera aan te sluiten. Door in je auto een los beeldscherm te monteren, kunnen we alsnog een achteruitrijcamera monteren. We denken graag mee voor een passend oplossing in jouw auto of bedrijfsauto.

Heb je een bedrijfsauto?
Bij een bedrijfsauto is een achteruitrijcamera zeker een pré. Je hebt door de laadruimte geen binnenspiegel en je bent afhankelijk van je spiegels. Door een achteruitrijcamera te plaatsen zie je goed wat er achter de bedrijfsauto gebeurt. Zeker als je bijvoorbeeld veel op bouwplaatsen komt, waar veel materiaal en obstakels zijn, biedt een achteruitrijcamera echt een meerwaarde. Daarnaast kun je sneller de aanhanger aankoppelen met een achteruitrijcamera. Je kunt meteen de weg op!

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan!

Nu mogelijk om een achteruitrijcamera te monteren in de MercedesA-class (W177), B-class (W247), CLA-class (118), CLA Shoorting (X118), EQC (N293), GLB-class (X247), GLC-class (X253), GLE, Coupe (C167), GLE (W167), GLS (x166) en Sprinter

Wil je meer zien dan achteruitrijbeeld?

Inmiddels hebben we ruime ervaring in het installeren van camerasystemen. Je kan de volgende camera’s laten monteren in je auto of bedrijfsauto.Afhankelijk van jouw gebruikerswensen en auto adviseren wij jou graag.

– Zijzichtcamera
– Front camera
– Zijzicht camera
– Trailer of paardentrailer met camera
– 360 graden camera

Frontzicht camera installeren
Heb jij een auto waar je de voorzijde niet goed van ziet? Ook aan de voorzijde van de auto kunnen wij een camera installeren. Zeker bij een auto met een lage of speciale bumper kan dit erg prettig zijn. Vooral als je er bij stil staat dat de kosten van een bumperreparatie of vervanging behoorlijk in de papieren kunnen lopen.

Hoe werkt een frontcamera?
Door de inbouw van een frontcamera, heb je goed zicht voor de auto. Deze kunnen wij uiteraard voor je installeren. Er wordt dan een schakelaar op je dashboard geplaatst. Doordat je de frontcamera zelf handmatig inschakelt, kun jezelf bepalen wanneer je het frontbeeld ziet. Je kunt deze camera ook tijdens het rijden gebruiken.

Trailer of paardentrailer met camera
Maatwerk is ook mogelijk. Denk maar eens aan een paardentrailer; hoe fijn is het als je de paarden tijdens het rijden kan zien? Het beeld kan je aan- en uitzetten, dus naar een lege trailer kijken hoeft niet. We kijken graag voor je na welke mogelijkheden er zijn voor jouw auto/trailercombinatie.

Hier zie je op het origineel beeldscherm van deze Mercedes GLC het beeld van de camera die gemonteerd is in de paardentrailer.

360 graden camerabeeld
Door rondom in je auto camera’s te monteren kan je een totaal beeld van 360 graden verkrijgen. Wij kunnen er voor zorgen dat je alle camerabeelden in één weergave te zien krijgt.

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele opties mogelijk in je auto. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we optimaal mee kunnen denken wat past bij jouw wensen, budget en situatie. We adviseren je graag en we hebben service zeer hoog in het vaandel staan!

 

Interesse in achteruitrijcamera, trailer of frontcamera voor jouw auto?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de onze showroom

Share This