+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Spotify

Luister muziek met Spotify

Met Spotify in de auto kies je zelf je favoriete nummers, albums en artiest. Je luistert naar de afspeellijsten die je zelf hebt samengesteld of die je vrienden of bekende artiesten hebben gemaakt. Zo worden files minder erg. Je reis kan niet lang genoeg duren! Met een abonnement op Spotify geniet je onbeperkt van muziek zonder vervelende reclames, maar ook zonder abonnement kun je eindeloos de beste nummers streamen.

Spotify in je auto installeren

Er staan miljoenen nummers op Spotify. Je kiest welke muziek je wilt horen of je laat je verrassen door Spotify. Zo vind je makkelijk de muziek die bij het moment past. Arendse Car Systems biedt vrijblijvend advies en kan afhankelijk van het merk en het type van je auto op de juiste manier Spotify in jouw auto installeren. Kom naar onze showroom om te informeren naar de mogelijkheden die 100% voldoen aan jouw verwachtingen.

Manieren om Spotify in de auto af te spelen

Spotify App via het mediasysteem
Veel mediasystemen voor auto’s hebben een geïntegreerde Spotify-app. Er is voor elke auto een geavanceerd mediasysteem dat perfect past bij jouw auto en jouw voorkeuren. We bieden een ruim assortiment met kwalitatief hoogstaande merken als Pioneer en Alpine.

Spotify via Bluetooth
Kies voor draadloos en speel Spotify af via je autoradio met Bluetooth-ondersteuning. Wanneer je jouw smartphone verbindt met de Bluetooth-functie van je auto, wordt de autoweergave automatisch ingeschakeld. De pictogrammen worden hierdoor groter en makkelijk te gebruiken in de auto.

Spotify met een kabel
Je kunt een AUX- of USB-kabel gebruiken om je mobiele telefoon of tablet rechtstreeks met je auto te verbinden. Wij weten precies welke kabel passend is bij jouw auto en kunnen de installatie voor je doen, zodat jij straks met je favoriete muziek via Spotify de weg op gaat. 

Spotify via Android Auto
Is je auto geschikt voor Android Auto? Dat zoeken we graag voor je uit. Want dan kun jij jouw Android-telefoon met Android Auto verbinden aan je auto. Zo kun jij met gemak gebruik maken van de apps op je telefoon en dus ook je Spotify account. 

Spotify via Apple CarPlay
De meeste nieuwe auto´s zijn geschikt voor Apple CarPlay, de iOS feature van Apple. Hiermee kun je jouw iPhone verbinden met de auto en de apps op je iPhone onderweg gebruiken, dus ook je Spotify account. Je streamt de muziek waar jij van houdt!

Inbouwen
Zoals je gelezen hebt kunnen we op verschillende manieren Spotify inbouwen in je auto.

 

Interesse in Spotify voor jouw auto?

Kom dan naar onze showroom!

Share This