ARENDSE CAR SYSTEMS

Maak jouw auto perfect!

Welkom bij dé auto electronica specialist van Arnhem, Duiven en omstreken! Arendse Car Systems, ook buiten deze regio en zelfs buiten de grenzen weten de autoliefhebbers ons te vinden!

G

Nog completer & comfortabeler:

Ben jij op zoek naar 2-din navigatie, nieuwe speakers of wens jij jouw auto goed beveiligd te hebben dan ben je bij Arendse Car Systems op het juiste adres.
We denken mee met jou als klant. Door onze ruime kennis en ervaring in auto elektronica kunnen we onze kennis met je delen, en met onze persoonlijke aandacht het meest optimale maatwerk aan je leveren.

?

Voor jouw auto:

Wij kunnen jouw auto onder andere uitvoeren met:
alarm systemen, audio upgrades, auto accessoires, carkit, navigatie, rit registratie, en cruise control. Maar ook kan je bij ons terecht voor een nieuwe accu, diverse diagnose metingen, autopoetsen en nog veel meer.
Wij zien je graag met een big smile in jouw auto stappen!

Arendse Car Systems

KOM EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM!

Er zijn veel mogelijkheden om aanpassingen aan te brengen aan jouw auto. Meer dan wij kunnen beschrijven op deze website.
De meeste auto’s zijn tegenwoordig al voorzien van diverse optie’s en accessoires, dus wat kunnen wij nu nog betekenen voor jouw auto?
Zoals ieder mens uniek is, is jouw auto ook uniek. Jij hebt jouw eigen comfort wensen.
Gaat het nu om een nieuwe auto die net die ene optie mist, om of een auto die al een paar jaar op de weg rijdt, wij maken jouw auto graag op maat voor jou.
Hier ligt dan ook de uitdaging voor ons, in het aanpassen van de auto. Door onze kennis en ervaring in auto electronica hebben we al heel veel mooie auto’s mogen inbouwen.

Bezoek onze showroom voor inspiratie en laat je door ons adviseren om jouw auto aan te laten passen volgens jouw wens.

Wat kunnen we voor
je doen?

Autoradio

Autoradio

Is je originele autoradio verouderd of voldoet hij niet meer aan je wensen? Werkt de autoradio niet meer samen met je smartphone?
Dat kunnen wij voor je oplossen!

Navigatie

Navigatie

Wil je zoals zovelen ook gebruikmaken van CarPlay in je auto? Of is je navigatie systeem verouderd en heeft hij een update nodig? Kom dan even langs en wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Auto beveiliging

Auto beveiliging

Autodiefstal of inbraakschade is een hot item. Niets is vervelender dan in je auto willen stappen en ontdekken dat deze niet meer op zijn plek staat. Wij denken met je mee over de beste beveiliging.

Auto comfort

Auto comfort

Mis je een comfort in je auto, zoals cruise control? Of wil je toch een achteruitrijcamera in je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Inbouw en onderhoud

Inbouw en onderhoud

Het leveren en monteren van elektronische onderdelen zoals een radio, carkit, dab-module behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Entertainment

Entertainment

Verhuur van DJ sets is bij ons mogelijk. Heb je een feestje en zoek je geluidsapparatuur, dan kunnen wij wat voor je betekenen.

Ervaring met alle merken auto’s!

Het laatste nieuws!

Uitleg Apple Carplay

Uitleg Apple Carplay

Wat is Apple Carplay? Apple CarPlay is een in-car systeem ontwikkeld door Apple Inc. Zo kan je de iPhone verbinden met het infotainmentsysteem van je auto. Zo kan je veiliger en handigere je telefoon te gebruiken tijdens het rijden. CarPlay integreert je iPhone met...

Lees meer
De zomer is aan!

De zomer is aan!

De zomer is aan! Wanneer de dagen langer worden, de vogels weer fluiten is het weer heerlijk om mooie tochten met je auto te gaan maken.Het maakt niet uit of je nu in een klassieke auto, sportauto's of gewoon graag een mooie auto rijdt, de lente biedt volop...

Lees meer
De Renault Clio wél met Apple Carplay en Android Auto

De Renault Clio wél met Apple Carplay en Android Auto

De Renault Clio: mist u ook Apple Carplay of Android Auto? De Renault Clio is een auto die altijd inzetbaar is. Het is een prima auto om mee naar je werk te rijden, een bezoek te brengen aan de bouwmarkt, je kinderen naar school te brengen, een dagje uit te gaan met...

Lees meer

Arendse Car Systems

 

Adres

’t Holland 49
 6921 GX DUIVEN

Openingstijden:

Winkel

Maandag : 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: alleen op afspraak

Werkplaats

Volgens afspraak

Heb je een vraag aan ons?

Wil je weten of wij een bepaald artikel op voorraad hebben of wat de inbouw mogelijkheden zijn in jouw auto? Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw vraag zo goed mogelijk kunnen behandelen. Of kom langs in onze winkel, daar helpen we je graag verder.

Opmerking: Door de corona hebben wij meer mail aanvragen dan wij gewend zijn, en kan beantwoording van de mail langer duren dan normaal. Als u tijdens onze openingstijden telefonisch contact met kunnen we uw vragen sneller beantwoorden. 

Aanvraag via website

14 + 15 =

vakantie Arendse Car Systems

Gesloten zomervakantie 2024

 

Van maandag 5 augustus tot zondag 25 augustus zijn wij gesloten.
In deze vakantie periode zullen wij geen email's beantwoorden en zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

Op maandag 26 augustus zijn wij weer geopend volgens onze normale openingstijden.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Namens team Arendse Car Systems 

 

 

You have Successfully Subscribed!

Share This