Arendse Car Systems viert haar 25 jarige jubileum !


1996 – 2021

De maand november staat in teken van feest   

Vrijdag 1 november 1996 was de dag dat Remond Arendse zich liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel; Arendse Car Systems werd opgericht!

Dat waren Remonds eerste stappen als 24-jarige zelfstandig ondernemer. Met de verkoopervaring die Remond had opgedaan bij Audio Video Foto Bouw, zijn vanuit huis meegekregen ondernemersbloed én zijn sleutel ervaring is het tijd om te starten. De eerste autoradiokast  kwam in de showroom van Arendse Auto’s. 

De eerste klanten…
De eerste klantenauto’s werden voorzien van een nieuwe auto radio, carkits of navigatie systeem. Ook konden klanten hun auto laten wassen en poetsen bij Arendse Car Systems. 

Verbouwplannen
Al snel is er behoefte aan meer showroomruimte en werden er plannen gemaakt om de bestaande showroom van Arendse Auto’s te uit te bouwen. Deze ruimte wordt al snel gebouwd.
De nieuwe, grote showroom van Arendse Car Systems werd goed gevuld met moderne navigatie systemen, radio’s,  multimedia schermen, carkit, telefoon accessoires en abonnementen, versterkers, car audio en auto accessoires.

De werkplaats is dagelijks goed gevuld met mooie inbouw klussen. De behoefte aan een eigen werkplaats groeide, aangezien de inbouwruimte in de werkplaats van Arendse Auto’s te klein werd.

Nieuwbouw van Arendse Car Systems
De grond van de buurman werd te koop aangeboden en aangezien deze kans maar één keer voorbij komt, werd als snel besloten deze grond aan te kopen. De bouwplannen voor een eigen vestiging van Arendse Car Systems werden gemaakt.

In maart 2003 werd de nieuwe showroom van 165 geopend samen met een werkplaats met 100 inbouwruimte. De werkplaats biedt inbouwruimte voor 3 auto’s en de showroom toont de laatste trends van navigatie systemen, audio, versterkers en multimedia.

Opening van de winkel in 2003

Door de nieuwe ruimte groeit Arendse Car Systems tot een begrip in de regio.
Zowel de zakelijke klant als de particulieren worden bediend en weten ons te vinden. Door de groei van het bedrijf komt Jessica, de vrouw van Remond, in augustus 2004 meewerken in het bedrijf. Samen laten we Arendse Car Systems groeien tot een gespecialiseerd bedrijf, die zowel nationaal en internationaal bekend is. De opdrachten en auto’s komen inmiddels uit heel Europa.

Door ons te blijven ontwikkelen en te specialiseren in de aftermarket auto electronica kunnen we met trots zeggen dat we een van dé auto electronica specialisten van Nederland zijn!

De trend van nu
Onze markt is altijd snel in ontwikkeling. De auto’s worden steeds moderner en we krijgen dan ook regelmatig de vraag: “kan je nog wel wat aanpassen in de moderne auto’s ?”
Jazeker! Het bedienen van de verschillende comfort wensen van onze klant in hun auto’s, dat is juist onze uitdaging en specialisme. Wij  verzorgen dit tot in de puntjes.

Waar vragen onze klanten op dit moment naar?

Audio upgrade
Ze willen graag goed geluid in hun auto oftewel een Audio upgrade.
Apple Carplay en Auto android
Het integreren van de smartphone in de auto om gebruik te kunnen maken van Apple Carplay en of Auto android. Deze vraag krijgen wij dagelijks. Wanneer deze integratie niet aanwezig is in de auto, dan kunnen wij dit op verschillende manieren achteraf inbouwen. We hebben de oplossingen voor zowel de nieuwe, gebruikte of youngtimer auto.
Beveiligen van auto
De verzekering stelt eisen aan de beveiliging van je auto. Met een alarm systeem, voertuigvolg systeem, terugvind systeem of KE01 of beveiliging van je keyless entry systeem kunnen wij zorgen dat jouw auto goed beveiligd is, volgens de eisen van de verzekeraar.
Aangezien wij in bezit zijn van alle Kiwa SCM certificering kunnen wij alle beveiligingsklasses gecertificeerd inbouwen.
Camera
Het achteraf monteren van een achteruitrijcamera met beeldweergave op origineel beeldscherm.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van onze werkzaamheden en deze voorbeelden geven antwoord of op de vraag of wij nog aanpassingen kunnen inbouwen in de moderne auto’s.

Heb jij nog een aanpassing wens? Dan weet je waar je moet zijn…

werkplaats Arendse Car Systems
Arendse Car Systems dealerschap Navvision Navplay Navcam
Arendse Car Systems

Arendse Car Systems vandaag de dag

Remond en Jessica met 25-jarig jubileum wijn

Remond en Jessica Arendse

Natuurlijk laten we niet ongemerkt dit jubileum voorbij gaan. Om het 25-jarig bestaan te vieren ontvangt iedere klant, die een bezoek brengt aan onze winkel tijdens onze jubileummaand een fles heerlijke wijn.

jubileum wijn arendse car systems ism de Pompernikkel

Eerste Logo Arendse Car Systems
logo ACS vlag

Terugblik van onze logo’s.

vakantie Arendse Car Systems

Gesloten zomervakantie 2024

 

Van maandag 5 augustus tot zondag 25 augustus zijn wij gesloten.
In deze vakantie periode zullen wij geen email's beantwoorden en zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

Op maandag 26 augustus zijn wij weer geopend volgens onze normale openingstijden.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Namens team Arendse Car Systems 

 

 

You have Successfully Subscribed!

Share This