+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl
De zomer is aan!

De zomer is aan!

De zomer is aan!

Wanneer de dagen langer worden, de vogels weer fluiten is het weer heerlijk om mooie tochten met je auto te gaan maken.
Het maakt niet uit of je nu in een klassieke auto, sportauto’s of gewoon graag een mooie auto rijdt, de lente biedt volop mogelijkheden om je passie voor auto’s te uiten.
Na de wintermaanden kan je auto wel wat extra aandacht gebruiken om weer in topvorm te komen en om te genieten van de warmere temperaturen op de weg.
Het reinigen van de auto, de voorjaar schoonmaak voor je auto, daar geven je graag wat tips voor.
Bij ons vindt u (bijna) alle producten van Meguiars voor het reinigen en onderhouden van uw auto, boot, caravan of camper.

Wat is Meguiar’s?

Meer dan 100 jaar geleden werd het merk Meguiar’s opgericht door Frank Meguiar Jr. Ondanks dat het allemaal begon met meubelpolijstmiddelen, is Meguiars inmiddels uitgegroeid tot hét merk op het gebied van voertuigreiniging. Kwaliteit en prestatie zijn daarbij kernbegrippen. Daarom sluiten alle producten altijd goed aan op uw behoeften en bereikt u hiermee de beste resultaten.

Auto, camper of boot reinigen met Meguiar’s producten

Meguiars verkoopt alle producten die nodig zijn voor het wassen van uw auto of het reinigen van uw boot.
Of het nu om het schoonmaken van de velgen, motor of banden gaat, om het opfrissen van het interieur of om het beschermen van de lak, bij ons vindt u altijd het geschikte product van Meguiars.

Voor het interieur van uw voertuig koopt u bij ons onder meer interieurreinigers en luchtverfrissers. Voor de buitenkant van uw vervoersmiddel verkopen wij niet alleen algemene producten, zoals Meguiars shampoo, maar ook specifiekere reinigers voor verschillende onderdelen van uw voertuig. Zo maakt u bijvoorbeeld ook rubberen onderdelen, leren compartimenten en de ruiten op een doelgerichte en veilige manier schoon. Met Meguiar’s schoonmaaksets haalt u direct een compleet pakket in huis en hoeft u de verschillende producten niet meer zelf te combineren.

Meguiar’s 5-stappenplan

Hulp nodig bij het reinigen van uw auto? Met het Meguiars 5-stappenplan slaat u geen enkele stap over en weet u precies welke producten u nodig heeft om uw auto in optimale staat te houden. Doordat Meguiars dus een compleet assortiment op de markt heeft gebracht, met artikelen voor het wassen, reinigen, polijsten, waxen én onderhouden van uw auto, weet u zeker dat u voor het beste resultaat gaat. Alle producten vullen elkaar goed aan en zorgen gezamenlijk voor een brandschone en glanzende auto. Lees meer op onze pagina

Meguiar’s accessoires

Uw auto wassen doet u niet alleen met onze reinigingsproducten, maar ook met de juiste accessoires. Meguiar’s verkoopt diverse accessoires waarmee u het interieur en het exterieur van uw auto op veilige wijze kunt reinigen. Van sponzen en doeken tot emmers en borstels; wij verkopen het allemaal. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor voertuigreiniging en verkleinen de kans op beschadigingen aanzienlijk.

Maak je auto van binnen schoon

De eerste stap om je auto klaar te maken voor de lente is om hem van binnen schoon te maken. Verwijder al het vuil, stof en rommel van de vloer, stoelen en dashboard. Gebruik een stofzuiger om alle hoekjes en gaatjes schoon te maken. Vergeet niet om ook de ramen en spiegels schoon te maken.

 

Bezoek onze winkel, ruime voorraad van de Meguiar’s producten.

 

 

 

Arendse Car Systems productlijn van Meguiar's
De Renault Clio wél met Apple Carplay en Android Auto

De Renault Clio wél met Apple Carplay en Android Auto

De Renault Clio: mist u ook Apple Carplay of Android Auto?

De Renault Clio is een auto die altijd inzetbaar is. Het is een prima auto om mee naar je werk te rijden, een bezoek te brengen aan de bouwmarkt, je kinderen naar school te brengen, een dagje uit te gaan met vrienden, boodschappen te doen of op vakantie te gaan. Verzin het en het kan met de Clio.

Alleen in Nederland zijn er sinds de introductie van het model in 1991 al meer dan 214.000 exemplaren van de Clio verkocht. Hiermee is de Clio het meest verkochte model van Renault.
Wist je dat de Clio de vervanger van de zeer geliefde Renault 5 is? Gelukkig is de Clio leverbaar in meer dan 30 kleurencombinaties en zijn er nog diverse uitvoeringen beschikbaar.

Kan er ook Apple Carplay of Auto Android in mijn Renault Clio? 

Veel mensen missen Apple CarPlay en of Auto Android bij hun geliefde Renault Clio. Wij krijgen meerdere keren per dag de vraag of wij dit kunnen leveren en inbouwen.

Ja, wij hebben als auto elektronica specialist verschillende oplossingen voor het toevoegen van Apple CarPlay of Auto Android aan jouw auto.

Optie 1:

Wij kunnen je bestaande autoradio uitbreiden met een Apple Carplay en Android automodule. Dan krijg je dit te zien op je originele scherm. De bediening is dan met een externe knop zoals te zien is op de foto.  De applicaties zoals Google Maps, Waze, Spotify, Flitsmeister zijn dan zichtbaar op je beeldscherm.

Het voordeel van deze oplossing is dat je het originele Renault systeem behoudt. Deze oplossing kunnen we aanbieden voor €1199,- inclusief btw.

Bedieningsknop-Carplay-_-auto-Android-module
Renault clio Carplay op origineel scherm
Pioneer SPH-EVO62DAB

Optie 2:

Hierbij moderniseren wij jouw Renault Clio door het inbouwen van een nieuw 2din multimedia radio. Jouw Renault krijgt een multimedia upgrade anno 2023.

Pioneer heeft een speciale inbouwkit en radio voor de Renault Clio ontwikkeld; de Pioneer SPH-EVO64dab.

Door deze nieuwe multimedia radio te monteren krijg je de volgende opties in je auto:

 • Handsfree bellen via bluetooth
 • Muziek stemming via bluetooth
 • Dab+ radio
 • FM radio
 • Apple Carplay draadloos
 • Android auto draadloos
 • Snelle touchscreen bediening op het beeldscherm
 • Hdmi aansluiting, deze is te gebruiken voor tv applicaties zoals youtube en Netflix.

Deze moderne update kan ik aanbieden voor € 1099,- incl BTW compleet met montage en 3 jaar garantie.

Renault Clio Evo64dab hoofdmenu
Pioneer SPH-EVO64DAB

Optie 3:

Wil je voor een iets budgetvriendelijkere optie dan zou je kunnen kiezen voor de Pioneer SPH-EVO62dab.
Let op: deze heeft geen wireless Apple Carplay en Android auto en mist de Hdmi aansluiting. Deze set kan ik aanbieden voor € 999,- incl BTW compleet met montage en 3 jaar garantie.

Voorjaarsactie
Apple Carplay in je auto laten inbouwen
Wil je meer weten over Apple Carplay klik dan hier.
android auto laten inbouwen in je auto
Uitleg over Auto Android

Stuur een bericht, bel of kom langs in onze showroom

Graag adviseer ik je persoonlijk en geef ik advies op maat voor jouw auto.

Wanneer je meer informatie wenst, kun je ons een email sturen info@arendsecarsystems.nl met de volgende informatie:

 • Afbeelding van je huidige beeldscherm
 • Bevestigen of je een aux aansluiting hebt (dit is een 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting)
 • Kenteken van je auto
 • Je telefoonnummer

We streven er na je mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Mocht je sneller antwoord  wensen neem dan telefonisch contact met ons op.

Target Blu Eye 2

Target Blu Eye 2

Nieuw Target Blu Eye 2

Target Blu Eye 2 waarschuwt tijdig voor naderende hulpdiensten

Herken je dit, je staat voor het kruispunt, je droomt even weg bij de muziek op de radio en ineens staat die politie met loeiende sirenes achter je.
Je schrikt en probeert zo snel mogelijk opzij te gaan. Beter en vooral veel veiliger is het als je eerder een waarschuwing ontvangt.
Target Blu Eye 2 geeft je die waarschuwing.

Wat zijn de voordelen van Blu Eye?

Eén van de meest voorkomende oorzaken van (ernstige) verkeersongelukken waarbij hulpdiensten betrokken zijn, is het niet zien/horen van naderende voorrangsvoertuigen met een gevaarlijke manoeuvre als reactie. Target Blu Eye helpt dit soort aanrijdingen te voorkomen door je tijdig te waarschuwen voor de naderende hulpdiensten inclusief de onopvallende surveillance voertuigen. Dankzij Target Blu Eye verhoog je dus de verkeersveiligheid voor alle betrokken verkeersdeelnemers.

Hoe werkt het?

In bijna heel Europa maken de hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) gebruik van een digitaal communicatiesysteem.
In Nederland is dit systeem bekend onder de naam C2000.
Wanneer de C2000 apparatuur in een hulpdienstvoertuig is aangemeld in het netwerk, wordt er om de paar seconden een synchronisatie-signaal verstuurd. Dit signaal wordt door Blu Eye ontvangen en omgezet in een akoestische en visuele waarschuwing op het informatiedisplay in je auto of op de motor. De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer

Verbetering in de Target blu eye 2

– De bue eye 2 bevat nu tot 800 kanalen tov van 200 kanalen.
– Nu keuze uit een led display voor montage in de binnenspiegel of weergave op een 2.4 inch lcd display, voor montage op het dashboard.
– Nu gelijktijdige detectie van maar liefst 3 hulpdiensten ipv 1.
– Intergratie met Lasertrack mogelijk.

Bekijk hier onder het unboxing video van de trarget blu eye en volg ons youtube kanaal voor meer video’s. 

 

 

Arendse Car Systems viert 25 jarig jubileum !

Arendse Car Systems viert 25 jarig jubileum !

Arendse Car Systems viert haar 25 jarige jubileum !


1996 – 2021

De maand november staat in teken van feest   

Vrijdag 1 november 1996 was de dag dat Remond Arendse zich liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel; Arendse Car Systems werd opgericht!

Dat waren Remonds eerste stappen als 24-jarige zelfstandig ondernemer. Met de verkoopervaring die Remond had opgedaan bij Audio Video Foto Bouw, zijn vanuit huis meegekregen ondernemersbloed én zijn sleutel ervaring is het tijd om te starten. De eerste autoradiokast  kwam in de showroom van Arendse Auto’s. 

De eerste klanten…
De eerste klantenauto’s werden voorzien van een nieuwe auto radio, carkits of navigatie systeem. Ook konden klanten hun auto laten wassen en poetsen bij Arendse Car Systems. 

Verbouwplannen
Al snel is er behoefte aan meer showroomruimte en werden er plannen gemaakt om de bestaande showroom van Arendse Auto’s te uit te bouwen. Deze ruimte wordt al snel gebouwd.
De nieuwe, grote showroom van Arendse Car Systems werd goed gevuld met moderne navigatie systemen, radio’s,  multimedia schermen, carkit, telefoon accessoires en abonnementen, versterkers, car audio en auto accessoires.

De werkplaats is dagelijks goed gevuld met mooie inbouw klussen. De behoefte aan een eigen werkplaats groeide, aangezien de inbouwruimte in de werkplaats van Arendse Auto’s te klein werd.

Nieuwbouw van Arendse Car Systems
De grond van de buurman werd te koop aangeboden en aangezien deze kans maar één keer voorbij komt, werd als snel besloten deze grond aan te kopen. De bouwplannen voor een eigen vestiging van Arendse Car Systems werden gemaakt.

In maart 2003 werd de nieuwe showroom van 165 geopend samen met een werkplaats met 100 inbouwruimte. De werkplaats biedt inbouwruimte voor 3 auto’s en de showroom toont de laatste trends van navigatie systemen, audio, versterkers en multimedia.

Opening van de winkel in 2003

Door de nieuwe ruimte groeit Arendse Car Systems tot een begrip in de regio.
Zowel de zakelijke klant als de particulieren worden bediend en weten ons te vinden. Door de groei van het bedrijf komt Jessica, de vrouw van Remond, in augustus 2004 meewerken in het bedrijf. Samen laten we Arendse Car Systems groeien tot een gespecialiseerd bedrijf, die zowel nationaal en internationaal bekend is. De opdrachten en auto’s komen inmiddels uit heel Europa.

Door ons te blijven ontwikkelen en te specialiseren in de aftermarket auto electronica kunnen we met trots zeggen dat we een van dé auto electronica specialisten van Nederland zijn!

De trend van nu
Onze markt is altijd snel in ontwikkeling. De auto’s worden steeds moderner en we krijgen dan ook regelmatig de vraag: “kan je nog wel wat aanpassen in de moderne auto’s ?”
Jazeker! Het bedienen van de verschillende comfort wensen van onze klant in hun auto’s, dat is juist onze uitdaging en specialisme. Wij  verzorgen dit tot in de puntjes.

Waar vragen onze klanten op dit moment naar?

Audio upgrade
Ze willen graag goed geluid in hun auto oftewel een Audio upgrade.
Apple Carplay en Auto android
Het integreren van de smartphone in de auto om gebruik te kunnen maken van Apple Carplay en of Auto android. Deze vraag krijgen wij dagelijks. Wanneer deze integratie niet aanwezig is in de auto, dan kunnen wij dit op verschillende manieren achteraf inbouwen. We hebben de oplossingen voor zowel de nieuwe, gebruikte of youngtimer auto.
Beveiligen van auto
De verzekering stelt eisen aan de beveiliging van je auto. Met een alarm systeem, voertuigvolg systeem, terugvind systeem of KE01 of beveiliging van je keyless entry systeem kunnen wij zorgen dat jouw auto goed beveiligd is, volgens de eisen van de verzekeraar.
Aangezien wij in bezit zijn van alle Kiwa SCM certificering kunnen wij alle beveiligingsklasses gecertificeerd inbouwen.
Camera
Het achteraf monteren van een achteruitrijcamera met beeldweergave op origineel beeldscherm.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van onze werkzaamheden en deze voorbeelden geven antwoord of op de vraag of wij nog aanpassingen kunnen inbouwen in de moderne auto’s.

Heb jij nog een aanpassing wens? Dan weet je waar je moet zijn…

werkplaats Arendse Car Systems
Arendse Car Systems dealerschap Navvision Navplay Navcam
Arendse Car Systems

Arendse Car Systems vandaag de dag

Remond en Jessica met 25-jarig jubileum wijn

Remond en Jessica Arendse

Natuurlijk laten we niet ongemerkt dit jubileum voorbij gaan. Om het 25-jarig bestaan te vieren ontvangt iedere klant, die een bezoek brengt aan onze winkel tijdens onze jubileummaand een fles heerlijke wijn.

jubileum wijn arendse car systems ism de Pompernikkel

Eerste Logo Arendse Car Systems
logo ACS vlag

Terugblik van onze logo’s.

JBL Bass PRO GO

JBL Bass PRO GO

JBL BASSPRO GO, let’s go!

De eerste auto subwoofer & draagbare bluetooth speaker in één!

Nu leverbaar bij Arendse Car Systems 

Geniet waar je ook bent van je muziek met de JBL BassPro GO. Of je nou onderweg bent in je auto of met vrienden op het strand zit, deze multi-functionele speaker kan je overal met je mee naartoe nemen. De JBL BassPro Go is de eerste auto subwoofer op de markt die daarnaast ook gebruikt kan worden als draagbare bluetooth speaker. In de auto ben je verzekerd van het beste basgeluid en aangekomen op je bestemming koppel je hem in een handomdraai los om zo je favoriete muziek overal mee naartoe te nemen!

Gemaakt voor de ultieme geluidsbeleving

De aanpasbare audio instelling maken het mogelijk om de geluidskwaliteit helemaal naar jouw wensen af te stellen. Haal alles uit je bas in je auto, terwijl je daarbuiten kan genieten van gebalanceerd geluid.

Altijd opgeladen

Met slechts 1 kabel sluit je de JBL BassPro Go binnen een handomdraai weer aan op je auto en laadt hij tegelijkertijd ook op. Hierdoor zal je niet snel zonder batterij komen te zitten en kan je tot wel 8 uur draadloos muziek streamen. Telefoon leeg? Met de ingebouwde USB poort kan je mobiele devices onderweg opladen!

Draadloze Bluetooth® streaming

Stream buiten je auto overal muziek met ieder bluetooth apparaat, met een bereik tot 38m buiten en 10m binnen. In de sociale modus kan je tot 3 apparaten verbinden, waardoor iedereen makkelijk zijn muziek kan streamen.

Waterbestendig

Regen vormt geen enkel probleem dankzij de IPx5 rating. Hierdoor is de JBL BassPro Go sproeidicht en hoef je je niet druk te maken waar je hem neerlegt. De chemische coating zorgt dat de speaker tegen een stootje kan en is hij makkelijk schoon te maken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken waar je hem neerzet!

Gegarandeerd kwaliteit met de Harman betrouwbaarsheidstest

Alle JBL Speakers ondergaan een intensief testproces die mindere speakers zou verpulveren. Ze worden bevroren, gebakken, door elkaar geschud en dagenlang op volle kracht aangezet. Hierdoor weten we zeker dat JBL speakers gegarandeerd voldoen aan jouw eisen.

Vertrouwd JBL Ontwerp

Het ontwerpteam van JBL heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de JBP BassPro Go in de auto en onderweg er strak uitziet. De vloeiende rondingen van de behuizing en het hoekige ontwerp van de gril met JBL logo sluit aan bij de herkenbare JBL stijl. 

100W rms versterkers vermogen

Je bent verzekerd van een helder en strak basgeluid dankzij de afgestemde 100W rms versterker. Met een piekvermogen van 200W weet je zeker dat je kan rekenen op de JBL BassPro Go als dat écht nodig is!

JBL Connect

Met de JBL Connect kan je tot twee JBL BassPro Go speakers aan elkaar koppelen, waardoor je het feestje pas echt compleet maakt.

De kenmerken 
– Ontworpen voor de ultieme geluidservaring
– Snel te ontkoppelen dankzij de enkele kabelboom en montageplaat
– Makkelijk te gebruiken, zowel binnen als buiten de auto
– Waterbestendig door IPx5 rating
– Ingebouwde oplaadbare batterij & USB oplaadpunt
– Vermogen van 100 watt rms met een piekvermogen van 200 watt

ACS Bass Pro GO montagebeugel

Laten inbouwen van de Bass Pro Go

Wij als ervaren inbouw specialist kunnen er voor zorgen dat de montagebeugel netjes wordt gemonteerd in je auto. 

Wil jij meer weten of dit product?
Neem dat contact met ons op Arendse Car Systems, bel naar 0316-249648 of mail naar info@arendsecarsystems.nl

Wat zit er in de doos?
– Subwoofer / draagbare bluetooth speaker
– Montage beugel voor in de auto
– Kabelboom met inline-zekering
– Montagemateriaal
– Afstandsbediening voor basregeling en kabel
– Twee Speaker-naar-RCA adapters
– Reserve 15A zekering
– Quick start handleiding
– Garantie informatie
– Veiligheid & waarschuwingen
– 2 JBL Stickers

ACS JBL Bass Pro doos
ACS JBL Bass Pro Go alle kanten
Rijdende raders, wat kunnen we verwachten?

Rijdende raders, wat kunnen we verwachten?

Actueel in de media, is het in te gaan voeren ‘rijdende rader’ systemen. De Nederlands politie wil gaan gebruiken. De politie gaat dit systeem gebruiken om nog meer snelheidsboetes te kunnen uitschrijven.
 Maar wat wordt hier mee bedoeld en wat kunnen je hier tegen doen kan je hier nalezen.

Bezoek de website van Stinger om meer te weten te komen over optimale bescherming van je auto tegen snelheidsmeting. Door deze stappen door te volgen kan je heel eenvoudig alles te weten komen over optimale bescherming van jouw auto.

Mocht je willen weten hoe de gewenste set strak en vakkundig in je auto gemonteerd kan worden, neem dan contact op met Remond of Jessica voor een advies gesprek en het uitwerken van een offerte op maat voor jouw auto en wensen.

 

Kies de juiste bescherming

Benieuwd naar de nieuwe tarieven van verkeersboetes in 2020? Dit ga je in 2021 betalen voor de snelheidsovertredingen.

Snelheidsboetes op de snelweg in 2021, een paar voorbeelden;

Te hard Normaal Bij weerkzaamheden
Met 5 km/u 31 33
Met 10 km/u 65 89
Met 30 km/u 302 383

Alle tarieven kan je verder lezen in deze Blog

Auto electronica specialist | Shop & Werkplaats |   Car Audio | Autoradio | Navigatie | Auto beveiliging | Dashcam | Auto comfort| Entertainment | Inbouwen en onderhoud

???? ’t Holland 49 6921 GX DUIVEN

info@arendsecarsystems.nl
www.arendsecarsystems.nl 

???? 0316-249548