+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

De zomer is aan!

Wanneer de dagen langer worden, de vogels weer fluiten is het weer heerlijk om mooie tochten met je auto te gaan maken.
Het maakt niet uit of je nu in een klassieke auto, sportauto’s of gewoon graag een mooie auto rijdt, de lente biedt volop mogelijkheden om je passie voor auto’s te uiten.
Na de wintermaanden kan je auto wel wat extra aandacht gebruiken om weer in topvorm te komen en om te genieten van de warmere temperaturen op de weg.
Het reinigen van de auto, de voorjaar schoonmaak voor je auto, daar geven je graag wat tips voor.
Bij ons vindt u (bijna) alle producten van Meguiars voor het reinigen en onderhouden van uw auto, boot, caravan of camper.

Wat is Meguiar’s?

Meer dan 100 jaar geleden werd het merk Meguiar’s opgericht door Frank Meguiar Jr. Ondanks dat het allemaal begon met meubelpolijstmiddelen, is Meguiars inmiddels uitgegroeid tot hét merk op het gebied van voertuigreiniging. Kwaliteit en prestatie zijn daarbij kernbegrippen. Daarom sluiten alle producten altijd goed aan op uw behoeften en bereikt u hiermee de beste resultaten.

Auto, camper of boot reinigen met Meguiar’s producten

Meguiars verkoopt alle producten die nodig zijn voor het wassen van uw auto of het reinigen van uw boot.
Of het nu om het schoonmaken van de velgen, motor of banden gaat, om het opfrissen van het interieur of om het beschermen van de lak, bij ons vindt u altijd het geschikte product van Meguiars.

Voor het interieur van uw voertuig koopt u bij ons onder meer interieurreinigers en luchtverfrissers. Voor de buitenkant van uw vervoersmiddel verkopen wij niet alleen algemene producten, zoals Meguiars shampoo, maar ook specifiekere reinigers voor verschillende onderdelen van uw voertuig. Zo maakt u bijvoorbeeld ook rubberen onderdelen, leren compartimenten en de ruiten op een doelgerichte en veilige manier schoon. Met Meguiar’s schoonmaaksets haalt u direct een compleet pakket in huis en hoeft u de verschillende producten niet meer zelf te combineren.

Meguiar’s 5-stappenplan

Hulp nodig bij het reinigen van uw auto? Met het Meguiars 5-stappenplan slaat u geen enkele stap over en weet u precies welke producten u nodig heeft om uw auto in optimale staat te houden. Doordat Meguiars dus een compleet assortiment op de markt heeft gebracht, met artikelen voor het wassen, reinigen, polijsten, waxen én onderhouden van uw auto, weet u zeker dat u voor het beste resultaat gaat. Alle producten vullen elkaar goed aan en zorgen gezamenlijk voor een brandschone en glanzende auto. Lees meer op onze pagina

Meguiar’s accessoires

Uw auto wassen doet u niet alleen met onze reinigingsproducten, maar ook met de juiste accessoires. Meguiar’s verkoopt diverse accessoires waarmee u het interieur en het exterieur van uw auto op veilige wijze kunt reinigen. Van sponzen en doeken tot emmers en borstels; wij verkopen het allemaal. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor voertuigreiniging en verkleinen de kans op beschadigingen aanzienlijk.

Maak je auto van binnen schoon

De eerste stap om je auto klaar te maken voor de lente is om hem van binnen schoon te maken. Verwijder al het vuil, stof en rommel van de vloer, stoelen en dashboard. Gebruik een stofzuiger om alle hoekjes en gaatjes schoon te maken. Vergeet niet om ook de ramen en spiegels schoon te maken.

 

Bezoek onze winkel, ruime voorraad van de Meguiar’s producten.

 

 

 

Arendse Car Systems productlijn van Meguiar's
Share This