+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

 

 Wake up en laat je inspireren!


Wist je dat elke auto compleet kan worden aangepast naar jouw wensen?

In onze winkel en tijdens mijn gesprekken met klanten hoor ik dat ze toch graag een aanpassing wensen aan hun auto.
Waarom is mijn geluid zo dof? Waarom hoor ik geen lekkere bass? Ik wil graag mijn Spotify afspeellijst verder luisteren.  Even handsfree naar huis bellen was wel erg handig en gemakkelijk geweest.

Hoe fijn zou het zijn dat je toch tijdens het autorijden je ontvangen Whatsapp bericht kunt horen of zelf een Whatsapp bericht met Siri versturen? Toch even de collega op de hoogte brengen dat het allemaal gelukt is met klant X. Vind je het eigenlijk ook wel vervelend dat je smartphone maar los slingert in je auto? Baal je er ook zo van, als je onderweg naar huis bent en je smartphone is weer leeg? En dan gauw even grabbelen onder het rijden in het opbergvakje, naar die losse laadkabel.

Het laten inbouwen van mulitmedia systeem met Carplay of Android Auto is voor vele autorijders de oplossing! Dit complete alles kunnen voor de auto, maakt het mogelijk om te kunnen navigeren, handsfree te bellen, Spotify te luisten in je auto.  Wil jij weten welk systeem in jouw auto past, beem dan contact met ons op. 

Laat je inspireren.. er is nog zoveel mogelijk in jouw auto
Er kan nog zoveel aangepast worden in je auto. Veel meer dan dat jullie weten. Ook al rijd je in een oudere Volkswagen Polo, Toyota  of de bedrijfsbus, er zijn legio opties.
Ik wil je gaan inspireren om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is om van jouw auto de plek te maken waarmee je comfortabel en veilig van A naar B kan rijden.

Ga je met mij de uitdaging aan?
Ik daag jullie uit om jullie grootste aanpassings wens aan mij kenbaar te maken en dat ik voor jullie de perfecte oplossing aandraag. We gaan voor autorijden met gemak en genot! Welke uitdaging geef je mij?


Hello Ladies!

Hello ladies!
En ladies out there, dit geldt niet alleen voor de mannen.. !
Wij vrouwen zijn ook on the move en on the road. We hebben andere behoeftes, die zijn net zo belangrijk. Dagen jullie mij uit?

Deel gerust welke aanpassingen je zou wensen in je auto, zo kunnen we elkaar weer verder inspireren en kan je een ander een wake up call geven.
Er zijn ondenkbaar veel aanpassingen mogelijk in jouw auto!
 

Ik wacht op jullie reacties….


Jessica Arendse

 

0 reacties

Pin It on Pinterest

Share This