+31(0)316-249 548 info@arendsecarsystems.nl

Wake up en laat je inspireren!

Wist je dat elke auto compleet kan worden aangepast naar jouw wensen? 

In onze winkel en tijdens mijn gesprekken met klanten hoor ik dat veel mensen zich ergeren aan hun auto.  Waarom is mijn geluid zo dof? Waarom hoor ik geen lekkere bass? Ik wil graag mijn Spotify afspeellijst verder luisteren.  Even naar huis bellen was wel erg handig geweest.

Hoe fijn zou het zijn dat je toch tijdens het autorijden je ontvangen Whatsapp bericht kunt horen of zelf een Whatsapp bericht met Siri versturen? Toch even de collega op de hoogte brengen dat het allemaal gelukt is met klant X. Vind je het eigenlijk ook wel vervelend dat je smartphone maar los slingert in je auto? Baal je er ook zo van, als je onderweg naar huis bent en je smartphone is weer leeg? En dan gauw even grabbelen onder het rijden in het opbergvakje, naar die losse laadkabel.

Laat je inspireren.. het is allemaal mogelijk!

Er kan nog zoveel aangepast worden in je auto. Veel meer dan dat jullie weten. Ook al rijd je in een oudere Volkswagen Polo, Toyota  of de bedrijfsbus, er zijn legio opties. Ik wil je gaan inspireren om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is om van jouw auto de plek te maken waarmee je comfortabel en veilig van A naar B kan rijden.

Ga je met mij de uitdaging aan?

Ik daag jullie uit om jullie grootste wensen aan mij kenbaar te maken en dat ik voor jullie de perfecte oplossing aandraag. We gaan voor autorijden met gemak en genot! Welke uitdaging geef je mij?

En ladies out there, dit geldt niet alleen voor de mannen.. !  Wij vrouwen zijn ook on the move en on the road. We hebben andere behoeftes, die zijn net zo belangrijk. Dagen jullie mij uit?

Deel gerust welke aanpassingen je hebt laten doen, zo kunnen we elkaar weer verder inspireren en kan je een ander een wake up call geven. Er zijn ondenkbaar veel aanpassingen mogelijk in jouw auto!

Ik wacht op jullie uitdaging….


Jessica

 

Share This